Ваксината срещу коронавирус за деца, разработена от руския Национален изследователски

...
Ваксината срещу коронавирус за деца, разработена от руския Национален изследователски
Коментари Харесай

Руската детска ваксина срещу COVID-19 вероятно ще се казва „Спутник М“

Ваксината против ковид за деца, създадена от съветския Национален проучвателен център по епидемиология и микробиология „ Гамалея “, по всяка възможност ще се споделя „ Спутник М “. Това заяви шефът на изследователския център Александър Гинцбург пред РИА Новости.

През юли в Москва стартира клиничното изпитване на имунизацията за младежи на възраст 12-17 години. Доброволците са били имунизирани със Спутник V, само че в по-малка доза. В края на септември Център „ Гамалея “ е подал документи в съветското министерство на опазването на здравето за регистрация на този вид на препарата.
 Първи данни от Съединени американски щати: Ако сте имунизирани против КОВИД с Янсен, по-добре трета доза да е с РНК ваксина Първи данни от Съединени американски щати: Ако сте имунизирани против КОВИД с " Янсен ", по-добре трета доза да е с РНК ваксина
Хората, които са избрали да се имунизират с препарата на JohnsonJohnson, може да се възползват от бустерната доза на препаратите...

Според съветския заместник-министър на опазването на здравето Алексей Кузнецов, в случай че имунизацията бъде утвърдена, децата ще бъдат ваксинирани само непринудено, със единодушието на техните родители или настойници.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР