Ваксината на АстраЗенека, позната и като Оксфордска, е напълно безопасна.

...
Ваксината на АстраЗенека, позната и като Оксфордска, е напълно безопасна.
Коментари Харесай

Британският министър: Ваксината на АстраЗенека е напълно б...

Ваксината на " АстраЗенека ", позната и като Оксфордска, е изцяло безвредна. Това съобщи преди минути Мат Ханкок, английският здравен секретар (б.а. еквивалент на нашия министър).

Той прикани съгражданите си да не се опасяват, а да си създадат ваксина, незабавно откакто пристигна редът им. Ханкок приказва поради прекъсването на имунизацията в куп европейски страни. Британските здравни управляващи са безапелационни, че продуктът не образува съсиреци.

Самата компания заяви, че при сложени над 17 милиона ваксини са маркирани сходни проблеми при не повече от 40 индивида. Това е по-малко даже от броя на възможните съсиреци, който биха получили по същото време 17 милиона неимунизирани.

Европейската организация по медикаментите ще се произнесе в четвъртък. Тя към този момент съобщи, че рискът от имунизиране е несравнимо по-нисък от противоположния вид.

Като реклама Англия заяви, че с " АстраЗенека " са имунизирани предходната седмица Камила и принц Чарлс. Говорител на Бо Джонсън заяви, че самият министър председател ще се боцне с " АстраЗенека " сега, в който му пристигна редът.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР