Ваксината Комирнати срещу новия коронавирус SARS-CoV-2, разработена от BioNTech и

...
Ваксината Комирнати срещу новия коронавирус SARS-CoV-2, разработена от BioNTech и
Коментари Харесай

Ново изследване: Ваксината на BioNTech и Pfizer изглежда пази срещу британския вариант на коронавируса

Ваксината " Комирнати " против новия ковид SARS-CoV-2, създадена от BioNTech и Pfizer, евентуално ще защищава от по-заразния английски вид на вируса, съобщи БНР, базирайки се на Reuters.
Твърдението се основава на спомагателни лабораторни проби, с които е изработен разбор на кръвни проби.
 Симптомите на английския вид на ковид при деца обобщиха във Англия Симптомите на английския вид на ковид при деца обобщиха във Англия
" Британският " вариант на ковид се среща все по-често при децата, само че е с редица отличителни признаци, заяви английският вестник " Екс...
Още предходната седмица Pfizer разгласи след сходно лабораторно изследване, че имунизацията е ефикасна против една основна разновидност, наречена N501Y, открита и в двата мощно трансмисионни нови разновидността на ковид, публикувани във Англия и Южна Африка. разрешава по-лесно и нападателно прикрепване на ковид посредством така наречен S-протеин към човешки кафези, които имат рецептори ACE2. Какво е ACE2 и дали единствено посредством него можем да бъдем инфектирани с COVID-19 -!
Последното изследване, което към момента не е рецензирано т.е. не е доказано от самостоятелен екип, е извършено върху 10 разновидности, присъщи за разновидността, прочут като B117, разпознат във Англия.
Пред Националното радио и професор Тодор Кантарджиев, шеф на Центъра по заразни и паразитни заболявания (ЦЗПБ) повтори за следващ път, че кръвта на имунизирани хора с имунитет унищожава новата английска генетична линия.
" Лошото е, че наподобява английският вид се предава по-лесно и става по-лесно разпространим. Репродуктивното число в България демонстрира, че 10 души в този момент заразяват 4-5 души. В края на октомври и началото на ноември 10 души у нас заразяваха 15. Това репродуктивно число значи, че в случай че не се взимат ограничения, един болен заразяваше 2.4 души, което значи 10 души да заразяват 24. С тази нова английска линия към този момент 10 души ще заразяват 29, а не 24 души. Това е много неприятно. Все още медицински доказателства на доста проучвания нямаме, само че английските сътрудници оповестяват, че стартират да боледуват по-млади хора ", съобщи той.
 Откриха английския вид на ковид в Словения? Откриха " английския " вид на ковид в Словения?
В лабораторна проба в Словения е открит новия вид на ковид. Той е сходен на открития по-рано в Англия, който е доста по-зар...
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР