Ваканционният остров Бали в днес беше отворен отново за чуждестранни

...
Ваканционният остров Бали в днес беше отворен отново за чуждестранни
Коментари Харесай

Бали отново е достъпен за чужденци

Ваканционният остров Бали в през днешния ден беше отворен още веднъж за задгранични туристи след 18-месечна пауза, заяви „ Гардиън ”.

Правителството неотдавна разгласи повторното отваряне на Бали след внезапен спад на случаите на ковид спрямо юли, когато Индонезия беше епицентърът на Covid-19 в Азия. Поради неналичието на интернационалните полети на острова, обаче, през днешния ден не се виждаха никакви задгранични туристи, акцентира изданието, представено от БГНЕС.
 С лицеви опори санкционират чужденци без маски на о-в Бали (ВИДЕО) С лицеви опори санкционират чужденци без маски на о-в Бали (ВИДЕО)
Чужденци, хванати без маски на индонезийския остров Бали, са обект на извънредно наказване – лицеви опори, предава Агенция Франс Прес. Видеокл...

Въпреки че интернационалното летище на острова Нгура Раи е провело учения, с цел да се приготви за завръщането на туристите, не се чака това да се случи доста скоро. Губернаторът на Бали И Ваян Костер изясни пред кореспонденти, че разрешението е издадено преди малко, а страните и посетителите се нуждаят от време, с цел да се провеждат пътуванията. Надяваме се, че най-късно до края на октомври ще има входящи полети, без значение дали става въпрос за под наем или търговски полет, като признаци за началото на възобновяване на туризма в Бали, сподели той. Губернаторът показа също, че е получил информация, че хотелите в Бали са почнали да получават резервации от задгранични гости, основно от Европа, за визити през ноември.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР