В зората на мобилните комуникации едва ли мнозина са си

...
В зората на мобилните комуникации едва ли мнозина са си
Коментари Харесай

Мобилно приложение за залози? Ето защо това е топ опция за любителите на прогнозите

В зората на мобилните връзки надали мнозина са си представяли, че един GSM може да се трансформира в мини-компютър, чиито благоприятни условия надалеч надвишават общоприетите телефонни диалози и къси известия. Днес към този момент плащаме сметките си през смарт телефона, резервираме си отмора, можем да водим видео връзка по работни въпроси, можем да използваме навигацията при пътешестване и така нататък А бързо разрастваща се промишленост като тази на онлайн залозите впряга максимума от капацитета на технологиите, с цел да усъвършенства оптимално така наречен User Experience.

 

Използването на е задоволително добър образец в това отношение. Мобилната апликация на букмейкъра дава цялостен достъп до всички функционалности, които могат да се намерят и в уеб версията. Същевременно софтуерът работи бързо и леко, като “източва ” спестовно мобилните данни.

 

Специално за бет365 е добре да се знае, че компанията предлага разнообразни приложения за обособените раздели. Може да се изтегли приложение единствено за спортни залози, в случай че потребителят не е заинтригуван от казино категориите. Всъщноств тази апликация са включени и някои хазартни игри, само че единствено дребна част от това, което предлага операторът.

 

А съответно за игра на покер в действително време изтеглянето и инсталирането на програмен продукт на бет365 в действителност е наложително изискване. Само по този начин феновете на Тексас Холдем, както и на други разновидности на известната игра с карти, могат да се причислят към някоя от десетките и даже стотици виртуални стаи и да тестват уменията и инстинкта си против съперници от целия свят.

 

Могат ли да се гледат мачове през мобилна апликация?

 

Разбира се, че е допустимо. Доста от разпространителите на телевизионни услуги към този момент оферират тази опция. Но такава алтернатива е налична и при
букмейкъри като бет365. В уеб страницата на компанията в България могат да се следят директно редица футболни мачове и други спортни събития онлайн всеки ден. Същата функционалност е налице и при потребление на смарт телефон или таблет. Вторият вид може да бъде даже по-удобен поради по-големия екран. Все отново би трябвало да се има поради, че операторът излъчва единствено такива събития, за които има права на територията на страната. Освен това потребителите би трябвало да имат средства в сметката си или да са създали залог за най-малко 1 лев в границите на последните 24 часа.

 

Имате надзор върху залозите, даже и да нямате опция да ги следите

 

През мобилно приложение могат да се вършат всевъзможни типове платени прогнози на спортни събития. Няколко докосвания до екрана на смарт телефона и всичко е готово. Още един-два клика и следим безпроблемно по какъв начин се развива събитието, което ни интересува. Понякога обаче нямаме опция да си преглеждаме мобилното устройство на всеки 2-3 минути - имаме друга работа, караме, заети сме или просто забравяме. В подобен случай мобилната апликация още веднъж може да ни бъде от изгода. Заложили сме на даден мач, а когато бъде маркиран гол, получаваме уведомление по тази причина. Не е нужно да ревизираме. Или още по-добре - задействали сме опцията за автоматизирано Затваряне на
залог в бет365. В подобен случай не е належащо да следим по какъв начин се развива мачът, всичко е програмирано и в случай че са спазени изискванията, кеш-аут ще бъде сбъднат, без да се постанова интервенция от наша страна.

*публикация

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР