В зодиака има много страхотни комбинации - за двойки, за

...
В зодиака има много страхотни комбинации - за двойки, за
Коментари Харесай

Кои са най-големите зодиакални съперничества?

В зодиака има доста страхотни комбинации - за двойки, за другарства и даже за бизнес партньорства. Също по този начин има и доста именити зодиакални съперничества, за които надали сте подозирали. В тази публикация ще разгледаме най-големите и значими от тях и ще им дадем спомагателен подтекст.  

Овен и Телец
Тези зодии просто НЕ си пасват
Ако търсите половинката си или желаете да разширете кръга си от другари, тези зодии просто не си пасват. Ще ви е извънредно мъчно да...
Прочети повече
Двете зодии са много близки като характерности, само че имат основни разлики, които ги опълчват. Те идват от страна на Овните, които в устрема си да бъдат по-значими (идва от егото) пробват да наложат волята си непременно. Това не се приема изключително добре от Телците, които не са по-малко инатлива зодия. Именно тогава Овните и Телците се сблъскват челно. Това най-често може да стане в работна конюнктура, тъй като при персоналните връзки и двете зодии превъзмогват своя дебелоглав и его в името на нещо по-висше - любовта. 

Стрелец и Скорпион

Още две близки зодии, които са очевидни противници. Те могат да се схващат, освен това добре, само че Стрелците са непознати за хладната прозорливост на Скорпионите, а родените през ноември не схващат жарта и страстта, с която Стрелците подхождат към всяко нещо, което ги вълнува. Именно тук нещата може да ескалират. Ако Стрелец има ненадейно бурна реакция на нещо, което представител на зодия Скорпион е направил. И двете зодии са доста мощни натури, само че до момента в който Стрелците ще не помнят за случката скоро след препирнята, то Скорпионите ще я помнят дълго време и мъчно ще преглътнат всяка засегнатост. 

Лъв и Козирог
Кои зодии би трябвало да пазят здравето си през тази година?
Всеки човек би трябвало да обърне внимание на своето здраве. За някои представители на зодиака, обаче, тази година ще е значимо да поставят по-...
Прочети повече
Наглед две зодии, които не би трябвало да имат какво да разделят. Това, което ги разграничава фрапантно са лидерските им стилове. Трябва да напомним, че и двете зодии са изявени водачи. Когато се сблъскат в работна среда би имало проблеми. Ако са членове на един екип всеки ще се бори за превъзходство, даже неосъзнато. Всеки от тях ще се опита да наложи своя жанр на менажиране и ще е уверен, че е прав. 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР