В заимоотношенията в различните им проявления ще бъдат основна тема

...
В заимоотношенията в различните им проявления ще бъдат основна тема
Коментари Харесай

Миналото и бъдещето се срещат в Спешното отделение на Св. Анастасия

В заимоотношенията в другите им проявления ще бъдат съществена тематика в идните епизоди на „ Откраднат живот: Финалът “. Фотосесия под мотото „ Семейство “ ще ангажира лекарите да се провеждат по двойки за фотосите с обръщение. Поводът ще даде опция на лекар Огнянова да влезе в ролята на съдия сред Кая и Хаджихристев, които към момента са на кръстопът. Каузата ще сложи доста въпроси и ще загатне зараждащата се благосклонност сред лекар Димова и доцент Мазов. Дали привличането и чувството за благосклонност ще надделее над правилата на лекар Димова и каква ще бъде реакцията на Мазов в един прям диалог, феновете ще научат тази седмица по NOVA.

Междувременно сестра Кирилова ще се върне към прочувствени моменти от предишното с появяването на специфичен за нея човек. Ситуацията ще я предизвика да премисли своето бъдеще и цели. Темата за достоверното наличие, за разкриването на персоналния живот, даже и когато той е друг от останалите, ще вълнува и лекар Наков. В отделението ще дойде младо момче, което крие своята полова ориентировка, а премълчаването последователно се е трансформирало в същински спор. Житейските тематики за Наков ще продължат със значимо предложение от страна на различен човек в болничното заведение, който може да промени живота му.

Доколко обаче имаме право да предопределяме живота на своето дете? Бременна пациентка, която е прочут астролог, ще влезе в договаряния с лекарите за избрана дата и час на раждането, които обаче ще бъдат осуетени от различен здравословен проблем. Участниците в разигралата се обстановка ще би трябвало да решат дали да се доверят на звездите, или на медицината и до каква степен е редно да избираме по кое време да се появи нов живот.

Как ще се развият връзките сред новите двойки? Кои ще бъдат непредвидените решения за бъдещето? – феновете ще научат тази седмица от 20:00ч. по NOVA.

Повече вести ще откриете на уеб страницата на и на формалната страница на „, а всички епизоди можете да видите единствено в NOVA PLAY.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ съдебна експертиза Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
1 коментар Не пропускай
Публикацияна

Създадено за Samsung
Крадец влиза с щурм в апартамент, завързва дамата и заплашва с нож мъжа. - Казвай къде са парите и полезностите! - Ще ти кажа всичко,… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниТе се опитвали да преминат българо-сръбската граница на път за Западна Европа2400 лв. междинна работна заплата и 1000 лв. междинна пенсия в границите на един мандат28 отличени от Академията ленти, 8 от които премиерни за българския ефир, чакат киноманите в идващите четири седмициБСП с проект от незабавни стъпки за опазването на здравето, приходите, работните места, стопанската система и образованиетоВижте по кое време мярката влиза в силаДокато светът още привиква с " новото обикновено ", тези устройства минават през доста развитиеЛидерите на 23 страни и Световната здравна организация (СЗО) поддържаха през днешния ден концепцията за основаване на интернационален контракт, който да помогне на света да се оправи с бъдещи изключителни обстановки в здравеопазванетоВсеки искащ ще може да даде пробно вота си от 12 до 15 часаКакво споделя представителят на Кремъл Дмитрий ПесковЛекарството ще се споделя " Vaxzevria " Преговори се водят с Израел, Англия, Сърбия и РусияПремиерът съобщи, че се търси баланс сред ограниченията и щаденето на психическото положение на хоратаВ неделя вярващи нападнаха публицист, който се опитвал да отрази повторното отваряне на църкватаКакво показа 40-годишната звездаТемата разясниха Георги Харизанов и Андрей РайчевКомпрометирани са били сметки на Департамента за национална сигурностОт мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР