В забързано ежедневие като днешното, ни остава все по-мако енергия

...
В забързано ежедневие като днешното, ни остава все по-мако енергия
Коментари Харесай

Има цели 5 метода да бъдете по-мотивирани за спорт и здравословна храна

В забързано всекидневие като днешното, ни остава все по-мако сила и мотивация да водим първокласен и здравословен метод на живот. Намираме хиляди оправдания, с цел да не отидем на подготовка или разходка в гората, да не сготвим и да си вземем храна от близкия ресторант за бързо хранене. Да, само че всичко това се отразява отрицателно на нашето здраве и по тази причина е добре да се мотивираме всекидневно и да подобрим качеството си на живот. Тялото ни ще ни бъде признателно, а напълно скоро самите ние няма да можем да пропуснем подготовка или хранене денем. Ето няколко съвета от нас по какъв начин да постигнете тази мотивация, от която се нуждаете:

Опитайте се да разведрите тренировката
Признаците, които издават, че ти е нужно повече придвижване
Движението е основен фактор от това да се усещаме здрави и добре в телата си. Липсата на такова обаче, се отразява върху целия ни орга...
Прочети повече
В множеството случаи хората считат тренировките са прекомерно скучни, натоварващи и така нататък, до момента в който те в действителност работят тонизиращо и успокояващо. Опитайте се да разведрите атмосферата, като изпробвате да вземем за пример някои спортове като водна аеробика, тичане навън, зумба, каране на колело и други Може да измислите даже тип игра с приятелки, с цел да минат незабелязано часовете физическа интензивност.

Проследявайте развиването си

Препоръчваме ви горещо изработката на дневник, в който да записвате резултатите и напредъка си, даже това да се случва постепенно. Дневникът ще ви е от особена изгода изключително в случай че задачата е събаряне на избран брой килограми. Записвайте си всевъзможен тип информация в него – потребни препоръки, мотивиращи мисли и цитати, потребни предписания, вдъхновяващи персони, вашите ограничения и кг и така нататък

Поставете си реалистични цели

Добре е още преди да започнете вашето спортно пътешестване, да разграничите крайната цел, която желаете да достигнете. Но дано не си мечтаем за свалянето на 20 кг в границите на 2 месеца да вземем за пример. Мислете трезво, имайте самообладание и си зададете реалистични цели въз основата на вашето психическо и физическо положение. Изисква се неизменност, успокоение, самообладание, качествена храна и сън. И даже няма да усетите по кое време сте постигнали своята цел и желаете да продължите по пътя напред.
Човек е еволюционно програмиран да бъде физически деен даже в преклонна възраст
Човек е еволюционно програмиран да бъде физически деен даже в преклонна възраст, считат учени от Съединени американски щати. До последните няколко века ак...
Прочети повече
Понякога си позволявайте да се поддадете на изкушението

Разбира се, диетите не би трябвало да са тиранични и когато жадувате за даден вид храна – позволете си я, пробвайте се обаче тези моменти да са най-вече веднъж-два пъти седмично и не прекалявайте с порциите, в случай че желаете положителни резултати.

Не бъдете прекомерно строги със себе си

Не се винете, в случай че някой ден не се чувствате в положение да извършите всички задания от листата. Тялото и мозъкът ви имат потребност от отмора и щом я потърсят, дайте им я без да ви е гузно.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР