В УМБАЛ Света Марина“, със Заповед на Изпълнителния директор, към

...
В УМБАЛ Света Марина“, със Заповед на Изпълнителния директор, към
Коментари Харесай

925 пациенти са посетили спешните центрове в УМБАЛ Св. Марина - Варна със симптоми за ковид

 В УМБАЛ " Света Марина “, със Заповед на Изпълнителния шеф, все още са разкрити 280 кревати за пациенти с потвърден коронавирус или съмнителни такива, от които 37 за интензивно лекуване на пациенти с коронавирус. За интервала 08-14 март през незабавните центрове на инфекциозните клиники и незабавните центрове в УМБАЛ " Света Марина “ са минали 925 пациенти, от тях с доказан и вероятен и евентуален коронавирус – 340.

Преминали пациенти през Covid структурите за интервала са 324, от които през интензивни отделения – 33. Излекувани през миналата седмица са 107, а умряли – 29. Успоредно с лекуването на тези пациенти, болничното заведение оказва незабавна здравна помощ на всички нуждаещи се със болести по профилите на останалите клинични структури.

УМБАЛ " Света Марина “ – Варна е обезпечена с всички типове дезинфектиращи препарати и защитни средства. Разполага и с нужните количества лекарства и консумативи.

Ръководството на болничното заведение ежеседмично ще уведомява популацията на Варна и региона за действителната обстановка в лечебното заведение.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР