В УМБАЛ Света Марина“, със Заповед на Изпълнителния директор, към

...
В УМБАЛ Света Марина“, със Заповед на Изпълнителния директор, към
Коментари Харесай

Близо 1000 пациенти са преминали за седмица през спешните и инфекциозни клиники в УМБАЛ Св.Марина“

 В УМБАЛ " Света Марина “, със Заповед на Изпълнителния шеф, все още са разкрити 332 кревати за пациенти  с потвърден КОВИД или съмнителни такива, от които 37 интензивно лекуване  на пациенти с КОВИД.

За интервала 07-13 декември през незабавните центрове на инфекциозните клиники и незабавните центрове в УМБАЛ " Света Марина “  са минали 997 пациенти, от тях с доказан и вероятен и евентуален КОВИД – 634.

Хоспитализирани за интервала са 504, от които минали през интензивни отделения – 93.  Излекувани през миналата седмица са 202, а умряли – 49. Успоредно с лекуването на тези пациенти, болничното заведение оказва незабавна здравна помощ на всички нуждаещи се със болести по профилите на останалите клинични структури.

УМБАЛ " Света Марина “ – Варна е обезпечена с всички типове дезинфектиращи препарати и защитни средства. Разполага и с нужните количества лекарства и консумативи.

Ръководството на болничното заведение ежеседмично ще уведомява популацията на Варна и региона за действителната обстановка в лечебното заведение.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР