В уеб-пространството се появиха техническите характеристики на флагманския смартфон Vivo

...
В уеб-пространството се появиха техническите характеристики на флагманския смартфон Vivo
Коментари Харесай

Vivo Xplay 7 се очаква да бъде първият смартфон с 10 GB оперативна памет

В уеб-пространството се появиха техническите характерности на флагманския смарт телефон Vivo Xplay 7, които демонстрират, че хардуерът на този телефон е на висота.
Vivo Xplay 7 е оборудван с безрамков OLED екран с 4К резолюция и съответствие на страните 18:9. Устройството се базира на топ-процесора Qualcomm Snapdragon 845 с осем Kryo 385 процесорни ядра с тактова периодичност до 2,8 GHz и интегрирания графичен ускорител Qualcomm Adreno 630. Телефонът разполага с 10 GB оперативна памет, 256 или 512 GB флаш-диск, двойна съществена камера, моден железен корпус и скенер за пръстови отпечатъци, вграден в екрана на смарт телефона.



От останалите оповестени параметри можем да изброим лицевия скенер Face Unlock от второ потомство и двойната камера с поддръжката на четирикратно оптично нарастване без загуба на качеството. Очаква се смарт телефонът да се появи на пазара след към 3-4 месеца.



Към сегашен ден, оптималният потенциал на оперативната памет в смарт телефоните е 8 GB. С толкоз RAM разполагат да вземем за пример ASUS Zenfone AR, OnePlus 5 и 5T, Xiaomi Mi Mix 2. От друга страна, към този момент няма телефон с 512 GB флаш-диск, още повече с 10 GB оперативна памет. Vivo Xplay7 ще бъде първото сходно мобилно устройство и вероятно ще има пазарен триумф.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР