В уеб пространството се появи рекламен клип с подготвяния за

...
В уеб пространството се появи рекламен клип с подготвяния за
Коментари Харесай

Vivo V15 Pro ще бъде първият смартфон с изскачаща предна 32 МР камера

В уеб пространството се появи рекламен клип с подготвяния за излизане на пазара смарт телефон Vivo V15 Pro в основната роля. Краткото видео доста добре демонстрира неговата основна специфичност – изскачащата камера за автопортрети.

В клипа производителят декларира, че Vivo V15 Pro е първият в света мобилен телефон с преносима изскачаща предна камера, резолюцията на която е 32 мегапиксела. В общоприет режим камерата за автопортрети не се вижда. Благодарение на този метод, дисплеят на екрана ще заема над 90% от предния панел на устройството. Скенерът за пръстови отпечатъци ще бъде вграден под стъклото на екрана.

Видеото демонстрира и датата на формалния анонс на да мобилното устройство – 20 февруари тази година. Но предварителните поръчки за закупуването на новия смарт телефон ще стартират по-рано – на 15-ти февруари.



Според изтеклите към сегашен ден данни, Vivo V15 Pro ще има тройна съществена камера с резолюция на датчиците 48 плюс 5 плюс 8 мегапиксела. Телефонът ще се базира на системата върху чипа Snapdragon 675 с осем Qualcomm Kryo 460 процесорни ядра с тактова периодичност до 2,0 GHz и интегрирания графичен ускорител Qualcomm Adreno 612. Смартфонът ще разполага с 6 GB оперативна памет и 128 GB флаш-диск. Захранването ще се реализира от акумулаторна батерия с потенциал 3700 mAh. Захранването е двупоточно. Задният панел има преливащ цвят с необикновен десен, който се трансформира съгласно ъгъла на виждане.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР