В три отделни заседания чрез видеоконферентна връзка Окръжният съд във

...
В три отделни заседания чрез видеоконферентна връзка Окръжният съд във
Коментари Харесай

Австриец намерен убит и ограбен в хотел в центъра на Варна

В три обособени съвещания посредством видеоконферентна връзка Окръжният съд във Варна остави в ареста тримата, упрекнати в обир, съпроводен с ликвидиране на задграничен студент в града, оповестиха от пресслужбата на съда.

Обвинението по отношение на двама мъже /на 34 и 43 г./ и жена на 21 години, и тримата от Русе, е за тежко съзнателно закононарушение, за което Наказателен кодекс планува наказване "лишаване от независимост " от 15 до 20 години, пожизнен затвор и пожизнен затвор без подмяна. За дамата има данни, че се е занимавала с проституция.

На 8 август тялото на 35-годишния австрийски жител е открито в хотелска стая в центъра на Варна. Аутопсията сочи, че гибелта на мъжа е породена от предозиране с разнообразни типове наркотични субстанции в композиция с медикаменти, които у нас се изписват със зелена рецепта. В заложна къща в града са били открити движимости на умрелия - преносим компютър и часовник, които да оставени от мъжете.

По 15 години непоколебим затвор за двама младежи, умъртвили и ограбили дъртак

Според обвиняването, двамата съучастници на дамата ѝ дали наркотични субстанции, с които задграничният студент да бъде замаян и по-късно ограбен. Експертизите демонстрират, че точно рисковите медикаменти и дрогата са повода за гибелта. Разследването по случая е открило, че тримата не ползват незаконната скица за първи път.

Определенията могат да бъдат обжалвани пред Апелативния съд във Варна.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР