В този епизод на филмовия видео блог на Станислава Айви

...
В този епизод на филмовия видео блог на Станислава Айви
Коментари Харесай

Тази вечер: Саманта Мортън е Маргарет Уелс от хитовия сериал `Блудици` по Epic Drama

В този епизод на филмовия видео блог на Станислава Айви ще се срещнем със Саманта Мортън – в една от водещите функции в сериала “Блудници ”, чийто първи сезон тече сега по Epic Drama – най-новият член на семейство на Viasat History и TV1000.

Познаваме Саманта от Minority Report на Стивън Спилбърг с Том Круз, от Sweet and Lowdown на Уди Алън с Шон Пен, както и като злодея от “Фантастични зверове и къде да ги намерим ”. Актрисата е взела участие паралелно до някои от най-талантливите артисти на нашето време, измежду които Джони Деп, Тим Робинс, Колин Фарел, Джесика Частейн.

През 2005 тя е истинският избор на режисьора Тери Гилиъм за женската роля във кино лентата “Братя Грим ” с Хийт Леджър и Мат Деймън (в събота от 10:55 по TV1000, с Моника Белучи), само че към момента не по този начин известният ни продуцент Харви Уайнстийн твърдо отхвърля с репликата “Кой би желал да спи с това? ”, визирайки обстоятелството, че Саманта е качила килограми.



Сега Саманта застава пред микрофона на Cinema Confidential на снимачната площадка на втори сезон на “Блудници ”. Тя е пристигнала особено за изявлението на снимачната площадка на сериала край Лондон, от вкъщи си, който е на два часа път.



Саманта Мортън е в ролята на един от главните персонажи - Маргарет Уелс, която държи обществен дом в Лондон. Трудно място за една жена, изключително в случай че сама би трябвало да се грижи за себе си.



“Ако погледнеш обратно към нашата история през 18-ти век, ще видиш, че в действителност Маргарет Уелс се грижи за девойките си доста добре. Защитава ги, храни ги, обезпечава им здравна помощ...

Това се случва и през днешния ден! Толкова доста родители изпращат децата си в вярното учебно заведение, с цел да срещнат верните хора. Да се катериш по стълбичката в обществото постоянно е съществувало като тласък и към момента е. ”


Житейската история на Саманта е почтена за сюжет на филм, какъвто тя прави като режисьорския си дебют преди няколко години. Малкото момиченце е единствено на осем, когато съдът публично се произнася, че нито един от родителите не е в положение да се грижи за нея или шестте ѝ братя и сестри. Следващите 9 години в институции и домове за деца, само че в това време става част от детска актьорска натрупа, когато е на 13 години и това води до дребни телевизионни функции. По-късно споделя, че е била жертва на полов тормоз и по какъв начин се е борила с превъзмогването на личната си експанзия.

Първи сезон на „ Блудници “ още веднъж е в ефир по тв канал Epic Drama всяка сряда и всяка събота от 22:00 часа. Можете да гледате епизод 1 на „ Блудници “ свободно когато и да е онлайн на https://www.epicdrama.bg/watch-now/.

Вторият сезон стартира скоро и към актьорския състав се причислява и една същински звезда – познатата ни от “Армагедон ” щерка на рок легендата Стивън Тайлър - Лив Тайлър. Очаквайте среща с нея в последния от петте нови YouTube епизода на Cinema Confidential.



Epic Drama започва в Европа на 14 декември 2017 година Новият канал от фамилията на Viasat History и TV1000, единствено за трагични продукции, е наличен в южна България посредством ТЕЛЕКАБЕЛ ТВ - на HD позиция 228, SD канал 185, и TV SAT COM - 23/24, в северна България – посредством NetWorx – на позиция 230, а в София – посредством NET1 на 82 канал. Сред министър председателите в стартовата скица бяха основаният от напълно дамски креативен екип „ Блудници “ и минисериалът в шест елементи „ Клондайк “ с Тим Рот и Ричард Мадън (GOT), а в януари към тях се причислиха луксозният „ Версай “ и най-скъпият план на шведската SVT „ Ресторантът “. В средата на март дебютира испанският трилър шлагер „ Чумата “, а на Цветница - „ Миниатюристът “! Можете да гледате първите епизоди на няколко от сериалите по Epic Drama онлайн свободно на: https://www.epicdrama.bg/watch-now/.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР