В телефонната индустрия висококачественият смартфон винаги означава повече пари и

...
В телефонната индустрия висококачественият смартфон винаги означава повече пари и
Коментари Харесай

Големият и издръжлив BV6100 се продава при промоционална цена $149,99

В телефонната промишленост висококачественият смарт телефон постоянно значи повече пари и наподобява, че не може да се откри телефон от висок клас на удобна цена. А дали няма изключение?

Добрата вест за през днешния ден е, че огромният и устойчив смарт телефон BV6100 през днешния ден се продава при промоционална цена от $149,99 . Офертата важи лимитирано време. Ако този многофункционален смарт телефон ви е харесал, възползвайте се от нашата специфична оферта.

Според изтеклата към сегашен ден информация за дизайна, спецификациите и функционалностите, BV6100 е предстоящ шлагер на пазара. Той е съвършен за потребление на открито и измежду природата, само че има един минус – цената на този телефон е към $300. Но в този момент можете да го вземете при цена под $200. Без да подвигаме доста звук по този въпрос, дано да разгледаме устройството.



Това е водоустойчив смарт телефон, покриващ спецификациите на IP68 и IP69K и сертифициран по военния MIL-STD-810G. Телефонът BV6100 е изключително подобаващ за спортуване навън, сърфиране, скално катерене, както и в строителството и промишлеността. Но BV6100 може доста повече.

За разлика от другите издръжливи телефони BV6100 е с доста моден външен тип и е подобаващ за офиса и за специфични събития.

Предният и задният панел на новия телефон са покрити със закалено стъкло, като дебелината на устройството е едвам 11,5 мм. Всеки съставен елемент на Blackview BV6100 е селекциониран толкоз добре, че той наподобява като хитов артикул. Телефонът е хубав и е един образован избор за офис приложимост.

Устройството има специфична клавишна композиция за делене на екрана за в действителност многозадачна работа. Това е потребна специфичност за офис чиновниците, която покачва успеваемостта на работата.



Телефонът е извънредно подобаващ за празненства. Ултра огромният екран на BV6100 с размер на диагонала 6,88 инча ви разрешава напълно да се потопите в играта и усилва възможностите ви да я спечелите.

А в случай че желаете да споделите сниманите фотоси с приятеля си, какъв способ бихте употребявали? Bluetooth? Но при него реализирането на връзката става много мъчно. BV6100 има функционалност за продан на данни посредством NFC, като с нейна помощ е задоволително да допрете двата смарт телефона и да кликнете върху мечтаната фотография. Това е. Не е нужен код на свързване, а и при NFC се употребяват чипове със напълно ниска консумация на електрическа сила и обменът на информация по този метод е доста по-енергийно ефикасен от всички други безжични връзки.

Искате да забавлявате повече? Можете да запалите огън върху него и без значение от това, той ще демонстрира видео и ще можете да слушате първокласен тон. Устройството работи обикновено при температури от -30 ℃ до + 60 ℃..



И още, в случай че се загубите в някой далечен регион, не е проблем, тъй като геолокацията на BV6100 поддържа GPS, Glonass, Beidou и Galileo 4.

Телефонът е оборудван с мощна 5580 mAh батерия, осигуряваща 600 часа в режим на подготвеност. Но това не е всичко – благодарение на този телефон можете да заредите мобилното устройство на приятеля си.
Платено съобщение
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР