В тежки моменти има два вида политици – тези, които

...
В тежки моменти има два вида политици – тези, които
Коментари Харесай

Каракачанов: Ген. Мутафчийски беше употребен в полза на... ВИДЕО

В тежки моменти има два типа политици – тези, които вършат нещо, и тези, които единствено подлагат на критика. Историята се написа от тези, които вършат нещо. Дори да сбъркат някъде, изправят се и не престават да го вършат.

Чух доста рецензии, съобщи министър на защитата Красимир Каракачанов пред Нова тв във връзка думите на президента, че българите умират поради хаоса в ръководството на рецесията.

Според него, когато имаш държавно управление, което прави нещо, което в първата част се е справило чудесно, което в този момент е събрало екип от експерти и се оферират ограничения, е разбираемо от другата страна да чуваш „ заклинания”.

Вицепремиерът счита, че когато се насочат рецензии, би трябвало да се оферират и различни решения, а освен да се приказват „ приказки за политически дивиденти предвид на идните избори”.

„ С ограниченията, които има страната, прави и взе много ограничения, с които да подкрепи бизнеса, хората с ниски приходи. Според мен ваучерите за туризъм трябваше да обхване повече хора, само че ограничения се взимат. „ Всеки си простира краката съгласно чергата”.

Да даваме за образец Германия някакси не е съответно. Според мен, в обстановката, в която се намираме, страната направи немалко”, добави Каракачанов.

Той изрази мнение, че чувството за безпорядък е подбудено от политическите различия.

„ Когато има разделяне в обществото, политиците не би трябвало да наливат бензин в огъня, с цел да натрупат евтини дивиденти, а би следвало да седнат на една маса и да разискват. Някои от моите съдружни сътрудници не желаят да седнат с опозицията, тя няма интерес да сяда с ръководещите. Извинявайте, само че по този начин не се прави страна ", безапелационен бе Каракачанов.

Според него нещата не трябва да не престават по този метод.

"Няма страна в света, която да е просперирала, когато обществото съзнателно се разделя и опълчва. Не желая да ми раздават ум. Искам да излязат и да предложат. Ние го виждаме по един метод. Хайде да излезем и да го дебатираме обществено. Каня ги на разговор в интерес на хората.

Докато политиците разделяха нацията на враждуващи лагери, българската нация стана най-бързо топящата се. Докъде би трябвало да стигнем, с цел да разберем, че по този начин не може повече ", добави той.

Красимир Каракачанов похвали ген. Мутафчийски и показа, че той го е предложил за шеф на ВМА. "Той е един извънредно образован човек. Той беше използван в интерес на обществото, само че не мисля, че беше злоупотребено. Имаше спекулации, че това било трамплин за влизане в политиката. Този човек си свърши работата съвършено ", сподели Каракачанов.

Министърът на защитата не пожела да отговори дали някой се е изплашил от опцията ген. Мутафчийски да влезе в политиката. "Това е ролята на българския боен. Неговата роля е да служи и да пази обществото ", заключи той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР