В тази токсична среда беше много трудно нашите послания да

...
В тази токсична среда беше много трудно нашите послания да
Коментари Харесай

Човек на Кирил и Асен се произнесе кога можело да има коалиция с ГЕРБ

" В тази токсична среда беше доста мъчно нашите послания да доближат до хората. Факт е, че явно не сме съумели да създадем тази готовност. Не сме съумели да пробием и задоволително добре да разбираем нещата, за които, зад които стоим. " Така членът на " Продължаваме промяната " и някогашен вицепремиер Калина Константинова изясни за какво групировката е изгубила първото място на изборите. Тя добави, че роля са изиграли и ниската изборна интензивност и за следващ път изказванието, че " всички са маскари ".

Константинова изясни пред бТВ, че вижда при сегашната обстановка връщане на остарелия модел, против който " Продължаваме промяната " са се борили.
-->
„ Ние на компромис с правилата си за това какво ръководство би трябвало да има страната няма да създадем. Ако ние щяхме да създадем коалиция с ГЕРБ, това щеше да се случи предходната година, когато щяхме да имаме  прелестна лесна коалиция. Можехме да се разберем единствено с един сътрудник, който е ГЕРБ и да си управляваме умерено 4 години. Ако това беше формата, която ние считаме, че тази страна би трябвало да се ръководи. Всичко, зад което ние седим, е правосъдна промяна, обективен антикорупционен орган и да се преборим с корупцията и неналичието на правдивост в тази страна “, изясни Константинова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР