В тази статията ще разберете защо кристалчетата нишадър е наложително

...
В тази статията ще разберете защо кристалчетата нишадър е наложително
Коментари Харесай

Зверски Ме Болеше Гърлото, Смуках Всякакви Хапчета, Нищо Не Помогна. Добре, Че Аптекарката Ми Каза Да Си Взема Това И Да Правя Гаргара

В тази публикацията ще разберете за какво кристалчетата нишадър

е неотложно да участват във всяка една фамилна аптечка. Със своите противовъзпалителни, антивирусни и антигъбични свойства, той е незаместим лек за куп здравословни проблеми.

Ползите му за нашия организъм не са по никакъв начин малко. В доста случаи той оказва помощ повече, от който и да е медикамент.

Гаргара за сливици (при гнойна ангина и бронхит) и болно гърло.

Едно от най-известните свойства на лековития нишадър

е това, че има способността да разрежда бронхиалния секрет. Амониевият хлорид освен прави секрета по-рядък (това улеснява отделянето му, респективно отхрачването), само че и понижава негово количество.

Ето за какво е незаместим при гнойни налепи по тонзилите (гнойна ангина) и възпаления на гърлото и бронхите. Тази простичка на пръв взор рецепта е Вашето избавление от редица съществени здравословни проблеми.

Необходимо е единствено да добавите лъжица от лековитите кристалчета в чаша вода. Този разтвор се употребява за гаргара, която се прави неколкократно в границите на деня. Това подсигурява отърваване от подлите гнойни налепи по сливиците и от секрета, събран в бронхите.

Гаргата е с дълготрайност минимум минута. Необходимо е да знаете, че не е неотложно да гълтате разтвора, с цел да почисти сливиците. Единствено, което методът изисква, е да не консумирате никаква храна и питиета половин час откакто сте си създали гаргарата.

За гъбички и гъбички по ноктите.

Лековитият нишадър

може да направи с досадните гъбички това, което доста лекарства не съумяват.

Вероятно сте се сблъскали с казуса, знаете, че гъбичките са упорити и досадни, без значение по коя част на тялото се намират. Премахването им в множеството случаи е нетрайно и след края на лекуването, те рецидивират.

Потвърждение от натуропат за дейно лекуване с нишадър

на гъбички, в това число и по ноктите. Коментирайте и вие под обявата по какъв начин употребявате нишадъра!

С помощта на нишадъра ще успехите тези кошмарни формирания вечно. Ако гъбичките са нападнали ноктите Ви или различен сектор по повърхността на кожата, атакувайте ги с разтвор от нишадър

(100 грама амониев хлорид на 0,5 литра вода). Поразените сектори се киснат половин час в този разтвор.

Преди да потопите ръцете си в него е целесъобразно да отделите малко от течността в шишенце и благодарение на памучен тампон няколко пъти на ден да нанасяте от нея върху изумените от тази злина сектори.

Вълшебният нишадър ще Ви избави от гъбичките

С нишадър може да атакувате дори вагиналните гъбички. За задачата се прави промивка с разтвор, подготвен по гореописания метод, само че с двойно по-малко количество нишадър, защото интимната област е сензитивна. За още по-бърз резултат от процедурата, предлага се да я правите с дамски душ.

С него може да се снабдите от всяка аптека. Използва се, с цел да доближи разтвора по-навътре във влагалището.

Препоръчваме да опитате и с тампон, пропит с мед и щипка нишадър. Това лековито средство убива инфекциите в интимната област. Но въпреки всичко не забравяйте, че гъбичките в тази част от тялото са сериозен проблем, който изисква способеното мнение на експерт.

С мехлем.

Смес от нишадър

с мехлем е Вашето избавление против подлите гъбички. От тези две съставки и дребна лъжичка салицил се подготвя домакински мас. Нишадърът е в равни количества със салицила, т.е. една една дребна лъжичка, а маста, нужна за мехлема е към 10-15 грама.

С получения крем се мажат засегнатите сектори до цялостното изгубване на гъбичките. Подобрение се вижда още след първото приложение. (Индигота.ком)

Цена.

В интернет също може да се купи нишадър, въпреки и на по-висока цена.

Амониевият хлорид, който е лек за доста заболявания, се предлага в аптечната мрежа на налична цена. Пакетче 20 грама от лековитите кристалчета коства от 0,60 лева до лев. Погледнахме и предлаганото в интернет. Не липсва, несъмнено, въпреки и цените тук да са по-високи.

Бонбони.

Нишадър се съдържа и в известните по целия свят бонбони лакриц, които работят доста добре на мъчителното и възпалено гърло. Предлагат се разнообразни разновидности на тези бонбони.

В състава на бонбоните ликория, в които също се съдържа амониев хлорид, влиза и дестилат от известното с лековитите си свойства женско биле. Те облекчават сухотата и дразненето в гърлото.

С лук.

Може би изказванието, че шиповете не се лекуват Ви е познато до болежка. И макар, че дори експертите са уверени в това, тази рецепта може да промени радикално визиите Ви за успеваемостта от лекуването на шипове.

Всичко, от което се нуждаете са три елементи боров катран и по една част нишадър

и сок от лук (или настърган). Всичко това се смесва и с него се прави лапа на засегнатото място. С нея се приспива цяла нощ.

За страдание приложението на този лековит способ би могло да има отрицателни последствия върху кожата Ви, само че резултатът несъмнено си заслужава. Възможно е да докара до сърбежи, парене и дори изгаряне на кожата. За да избегнете това е целесъобразно авансово да намажете кожата си с мехлем и едвам тогава да наложите компреса.

Всичко това се ползва най-малко 10 пъти, а при нужда се предлага да се направи и още един лековит курс.

Нишадър с лук намира приложение и при лекуването на гнойна ангина. Методът е доста противен за приложение. Препоръчително е да бъдете изключително деликатни.

Сливиците се обтриват със примес от нишадър

и сок от лук. Не е желателно приложение при дребни деца, защото има евентуален риск от тежък алергичен потрес и даже до прекъсване на дишането.

Тази процедура е наложително да се прави единствено от лица, които имат опит с обтриването на сливиците.

С ленено семе.

Компрес в гръдната област със 100 грама счукано ленено семе, лъжичка нишадър

и огромна лъжица мед, ще Ви избави от възпалените бронхи. Престоява се по този начин цяла нощ, след което е належащо мястото да се измие с хладка вода.

С мед

Амониев хлорид с мед е Вашето избавление от досадните астматични пристъпи. Към огромна лъжица, цялостна с мед, се прибавя един грам нишадър. Смес в тази доза се гълтам директно преди закуска всяка заран.

Нишадър в композиция с мед потушава болките на по този начин наречения воден плеврит. Методът включва правенето на компрес от топка втасало тесто, върху което се посипва нишадър.

Тестото се маже с мед. Така приготвената лапа се поставя върху гръдната област. Препоръчително е да поставите найлон от горната страна за по-добро навлизане на съставките. Преспива се по този начин и на сутринта компреса се смъква.

Компрес от мед и нишадър

е Вашето избавление от бронхит. Върху парче хартия или вестник се нанася мед. С нишадър

се поръсва от горната страна. Налага се върху гърдите и гърба и се спи с него. Още на сутринта ще почувствате облекчение. Прави се, до момента в който признаците изчезнат изцяло.

Поставена единствено върху гърба, тази лапа облекчава признаците на простуда.
Мед и нишадър

в количествено съответствие едно към едно(по една лъжица от двете), смесени с тютюна от три цигари, са сигурен и изпитан способ за справяне с гонартроза.

Компрес от втасало тесто с мед и нишадър

ще Ви избави от вода в коляното

Прави се по пъти на всеки крайник, като двата крайници в никакъв случай не се мажат една и съща вечер. На едната вечер се маже първо единия крайник, на другата – другия и по този начин до изминаването на 10 дни.

След приключването на курса може да го повторите още един път лечебната процедура, само че едвам откакто мине месец от приложението на първия курс.

При астма.

Вълшебният нишадър

влияе удобно и върху пристъпите на астма. Вътрешният му банкет с мед подсигурява отърваване от кошмарното чувство по време на астматичен припадък. Лъжичка мед с прибавен грам нишадър

към нея, се гълтам всяка заран на празен корем. Изпълнява се седмица.

Ако усещате, че имате потребност от още един курс, не се колебайте и го направете още веднъж.

При атеросклероза.

Другото заболяване, чиито признаци се повлияват сполучливо от амониев хлорид, е атеросклерозата. С лечебна цел всеки ден се изпива винена чаша с вода с разперен в нея един грам от белите кристали. Лековитата примес се разделя на три равни елементи, всяка от които се приема преди трите съществени хранения за деня.

При болки при уриниране.

Ако ви изтезават нетърпими болки при уриниране, лековитият нишадър

и в този случай е Вашето избавление. В композиция с ябълка той ще Ви избави от болката.

Една ябълка се реже през средата. Внимателно се почистват семенца на плода, след което той се поръсва с няколко щипки нишадър. Поставя се в загрята фурна и остава там, до момента в който кристалчетата се разтворят изцяло.

Лековития плод би трябвало да се изяде заран преди закуска. Процедурата би трябвало да бъде повторена пет следващи дни, с цел да има резултат от нея.

При ужилване от пчела, оса или други инсекти.

Парещата болежка от ужилване от инсекти, може да потушите благодарение на вълшебния амониев хлорид. В този случай една дребна лъжичка от лековитите кристалчета се разтваря в примес от равни количества ябълков оцет и мощна ракия (по 30 грама).

Компрес с марля, напоена в този разтвор. облекчава болката и снема отока и възпалението на ужиленото място.

Нишадърен алкохол.

Амониевият хлорид е съществена съставна част и на по този начин наречения нишадърен алкохол. Може би не знаете, че той е извънредно ефикасен в битката с нежеланото окосмяване в зони, където не се предлага епилация.

Появяването на окосмяване по необикновени места е в положение съществено да утежни качеството на живот. Често в такива случай прибягваме към самобръсначката и пинцетите. Но дали те са най-хубавият метод. След няколко дни издайническите косъмчета още веднъж се появяват и този път са по-забележими отпреди.

Смес на три процентов разтвор кислородна вода с лъжичка нишадърен алкохол може да позволи казуса с окосмяването по лицето. Двете съставки се смесват с крем за бръснене и по този начин се престоява, до момента в който сместа засъхне върху кожата. Изплаква се с чиста вода и върху третирания сектор се поръсва пудра с талк.

Ще забележите по какъв начин след няколко приложения косъмчета стартират да изтъняват. Стават по-светли и незабележими. (Здравни.ком)

Нишадъреният алкохол е незаместим асистент в семейството. Равни количества от него, вода и сапун се смесват и с тях се почиства кожата от петна и замърсявания. Използва се и за почистването на велур, само че разбъркан със сапун.

При акне.

Вълшебният нишадър

може да Ви избави и от неприятното акне. Може да употребявате разтвор от него, подготвен по същия метод като този за отнасяне на гъбички. С помощта на памучен тампон се третират възпалени сектори по кожата на лицето. Престоява се половин час. Следва изплакване с хладка вода.

Опитайте и следната изпитана маска за лице. Към лъжица кисело мляко се прибавя лъжичка нишадър. С приготвената примес се обтрива лицето няколко минути (2-3 минути е достатъчно), след което се престоява четвърт час.

Сместа се смъква благодарение на тампон, който е авансово пропит във вода или розова вода. След това лицето може да се наплиска със студена вода. Нанася се дневен крем, с цел да се успокои опъването.

В подобен случай добре се отразява и вътрешния банкет на следната примес – мед и нишадър

(по една дребна лъжичка и от двете), към които е добавен разрушен жълтък. Разбърква добре и се приема на празен корем.

След еднократния банкет на тази кашичка лицето Ви ще се избистри, а пъпките ще изчезнат.

Това лекарство се предлага освен при юношески пъпки, само че и при предразположеност към циреи. Циреите може да атакувате и благодарение на нишадър

и смокиня. Ароматният плод се разделя на две и се поръсва с щипка амониев хлорид.

Така приготвеният компрес се вързва с марля върху възпаления сектор. Престоява върху кожата до изсъхване на смокинята. Ще останете очаровани от резултата.

При афти и херпес.

Амониевият хлорид може да Ви избави и от досадните афти и от неприятните херпеси. При афти в устата оказва помощ гаргара с нишадър, приготвена по метода за жабурене при гнойна ангина.

Херпеса би могъл да атакувате с непосредствено намазване върху него с тампон, пропит в равни количества вода и нишадър. Ще остане очаровани от резултата. Нишадърът безусловно ще стопи подлия херпес.

Може да третирате проблематичния сектор и с боров вазелин, разбъркан с щипка нишадър. Вазелинът може да се замести с естествен гел от алое вера.

При камъни и кисти в бъбреците.

Амониевият хлорид лекува даже кисти и камъни в бъбреците. Предлагаме Ви неповторима рецепта на лечителя Петър Димков, която е помогнала на стотици хора да се излекуват от камъни в бъбреците.

За да си приготвите лековитите хапчета на националния врач се нуждаете от 100 грама боров катран, 10 грама нишадър

и царевично брашно. От тези съставки се омесва тесто, което би трябвало да е по-твърдо от естественото тесто за самун. Правят се хапчета с огромни на царевично зърно.

Лечението с тях продължава 40 дни. Само в първите два дни се гълтат три пъти по едно хапче. От третия ден се одобряват общо две хапчета за деня.

В носа при синузит.

Ако Ви изтезава синузит, лековитият нишадър

ще Ви избави от дискомфорта. Приготвя се тампони от мощна ракия, смесена с малко нишадър. По един тампон се слага във всяка ноздра и по този начин се спи цяла нощ. (Ламята.ком)

Вдишване на нишадър

помага доста при хрема и запушен нос.

С тесто при вода в коляното.

Ако забележите, че коляното Ви е почнало да се подува и да събира вода, тези две предписания с нишадър

ще Ви оказват помощ. Необходимо е да замесите меко тесто с мая или квас, което престоява две-три денонощия, до момента в който шупне и стартира да се вкисва. Тестото се намазва с мед и върху него се поръсва нишадър.

Компресът престоява върху коляното цяла нощ. Процедурата се повтаря до цялостното намаляване на отока.

Все отново не забравяйте, че събирането на вода в коляното е сериозен проблем и изисква консултация със експерт. (Лечение нюлс)

За венци.

Амониевият хлорид е едно от изпитаните средства, което ще Ви помогне при кървящи и мъчителни венци. При пародонтоза добре работи жабуренето с тетра и лъжичка нишадър. Една огромна лъжица от билката се вари 10 минути в половин литър вода след прецеждането на отварата към нея се прибавя амониевия хлорид.

Жабурене по няколко пъти на ден стопира кървенето на венците.

Ако Ви боли зъб, е добре да опитате промивка на устата с разтвор от мощна ракия и нишадър, който неотложно ще облекчи болката Ви.

При диабет.

Амониевият хлорид, признат вътрешно, контролира равнищата на кръвната захар. Предлагаме Ви изпитана рецепта, която е извънредно подобаваща за заболели от диабет. Прилага се един път месечно на една и съща дата.

Смесват 250 мл лимонада с лъжичка нишадър. При прибавянето на кристалчетата към напитка тя стартира да кипи.

Не забравяйте на идващия месец на същата дата да приемете още веднъж доза от лековитата лимонада. (Блог.нет)

При екзема.

Домашно приготвени хапчета по рецепта на Петър Дънов са превъзходен лек срещу екзема. Приготвят се от 50 грама чист боров катран, който би трябвало да се измие девет пъти през вода. Към него се прибавят 10 грама прахуляк от натрошени яйчени черупки три грама амониев хлорид и с грам по-малко сяра. С тези съставки може да се снабдите от аптеката.

От посочените съставки се подготвя тесто, от което се вършат дребни топченца. Всяко от тях се овалва в царевично брашно и се съхранява в кутия. Само в първият ден от приложението на лечебния способ се одобряват три хапчета, а в останалите дни до привършване на количествата им – с хапче по – малко. (Дънов – книги.ком)

Странични резултати и противопоказания.

Амониевият хлорид е прочут с диуретичните си качества. Като подобен приемът му е допустимо да докара до странични резултати.

Той спада към групата на киселинообразуващите диуретици. Действието му се показва в промени в рН индикаторите на кръвта. За са се прекрати това отрицателно въздействие, е неотложно да се приключи приема на нишадър.

Нишадър с ракия ще Ви избави от зъбобол

Макар и редки случаи като странична реакция може да се прояви гадене и повръщане.

За жлъчка.

Амониевият хлорид е мощно средство за лекуване на проблеми с жлъчката и по-специално прегъната жлъчка и камъни в нея.

Изпитаната рецепта, която Ви предлагаме, ще Ви избави болести на жлъчката и ще я почисти, изхвърляйки камъните й.

Към шестотин грама зелев сироп се прибавят пет грама нишадър

и деветдесет грама първокачествен зехтин.

За хемороиди.

Нишадър в композиция с мед и майчин лист ще Ви избави от мъчителните хемороиди. В малко бурканче пчелен мед се прибавя лъжица стрита билка майчин лист и лъжица нишадър.
От тази примес се взима по една лъжица заран на гладно.

След приема на приготвената доза с едно бурканче мед, се прави отмора и след три месеца при нужда може да повторите процедурата.

За шипове.

Непоносимата болежка, която е в следствие от подлите шипове, може да успехите благодарение на рецептата на Петър Димков.

Смесват се огромна лъжица мед, дребна лъжичка сяра и една трета супена лъжица нишадър. Всичко това се разбърква с железна лъжица. Нанася се върху ошипения сектор и от горната страна се завива с найлон и памучна забрадка.

Преспива се с този компрес и на идващия ден кожата се изплаква. Ако чувствате мястото, където е бил компреса като изгоряло, може да употребявате крем от невен за облекчение на това неприятно чувство. То се дължи на действието на сярата и амониевия хлорид върху кожата, които могат да провокират изгаряне и зачервяване.

С лимонада.

Рецептата за нишидър с лимонада Ви представихме малко нагоре в публикацията. Комбинацията на тези две съставки е с потвърдена успеваемост при пациенти, които страдат от захарна болест.

При косопад.

От неприятния косопад ще Ви избави тази изпитана рецепта с амониев хлорид. Белите кристалчета се смества с вода в съответствие едно към три. С помощта на памучен тампон, разтворът се втрива в корените на косата ежедневно. След като престои 20-30 минути, може да се изплакне с хладка вода, написа " За жена ".

Това лекарство е помогнало на стотици да се избавят от косопада, без значение от аргументите за него – промяна на сезоните, хормонални разстройства, химическо и топлинно отнасяне на косата.
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР