В тази статия ще разгледаме стереотипите и реалностите за всяка

...
В тази статия ще разгледаме стереотипите и реалностите за всяка
Коментари Харесай

Стереотипи и реалности на всяка зодия

В тази публикация ще разгледаме стандартите и действителностите за всяка една от другите зодии. 
Овен 
Стереотип: Те имат неприятен манталитет.
Реалност: Овенът е рискован и самоуверен, без да е малоумен.
Телец 
Стереотип: Упорити са до безумство. Освен това са толкоз мързеливи и толкоз обичат храната, че прекарват огромна част от времето си в ястие в леглото.
Реалност: Въпреки че могат да бъдат упорити, те също могат да признаят, когато бъркат. Телците в действителност обичат хубавата храна, само че обичат всички домашни улеснения. Когато работят, те са доста решителни и фокусирани
Близнаци 
Стереотип: Те имат разграничена персона, което ги прави двулики и нестабилни.
Реалност: Близнаците чудесно виждат обстановка от всички страни, което им дава способността да се приспособяват и да процъфтяват във съвсем всяка обстановка. 
Рак 
Стереотип: Те са толкоз прочувствени, че граничат с ръба на психически нестабилни.
Реалност: Теса съпричастни и състрадателни. Те са осведомени с всички усеща и схващат какво претърпяват другите. 
Лъв 
Стереотип: Лъвовете са театрални, които би трябвало да бъдат в центъра на вниманието от самото начало. Единствената им грижа е за тях самите.
Реалност: Всъщност са доста великодушни, сърдечни и грижовни. Те обичат хората. 
Дева 
Стереотип: Девите са спретнати, които ще ви сдъвчат главата, в случай че пуснете троха на дивана им.
Реалност: Девите са в действителност интелигентни и обичат да оказват помощ на хората да вземат решение проблеми. След като се почувстват удобно с някого, силата им е заразна и вдъхновяваща. 
 Какво значи да си роден сред две зодии? Какво значи да си роден сред две зодии?
Можете ли да имате две зодии? Не тъкмо. Вместо да се раждат механически под два знака, хората, родени сред две зодии, са неповторими инди...
Везни 
Стереотип: Нерешителни и досадни, те толкоз ненавиждат борбата, че няма да се застъпят за никого и нищо.
Реалност: Везните ценят истината и справедливостта на първо място и те ще се борят за тези неща, в които имат вяра. Разбира се, те ще се опитат да намерят по-малко противоречиви решения, в случай че могат; в случай че не, те ще се сблъскат с казуса челно. 
Скорпион 
Стереотип: Скорпионите са секс последователи, които ще опитат всичко, колкото и перверзно да е, в случай че това ще им сътвори полова тръпка.
Реалност: Въпреки че Скорпионите обичат секса, те също са свързани с страст и пристрастеност. Те се хвърлят с мозъка, тялото и душата си във всичко, за което се усещат буйни. 
 Последната цифра от годината ви на раждане разкрива какви сте Последната цифра от годината ви на раждане разкрива какви сте
Рождената ви дата е еднообразно значима, както и зодиакалния знак за установяване на личността, предугаждане на бъдещето и пояснение на всяко ед...
Стрелец 
Стереотип: Отпуснати хора, които не могат да останат на едно място доста дълго, те са нестабилни, ненадеждни и не могат да основат трайни връзки.
Реалност: Те просто доста се радват да се срещат с нови хора и да отиват на нови места; пътуването храни душата им. 
Козирог 
Стереотип: Козирозите са твърди и безчувствени.
Реалност: Козирозите изпитват доста страсти, просто те са толкоз заети да работят и да свършат нещата, изразявайки това, което може да изпитват, не е на върха в листата им. 
 Домът ви издава вашия темперамент Домът ви издава вашия темперамент
Домът издава доста за това какви персони сме. Изборът на цветове, фотосите по стената, както и подредбата и хигиената в жилището разкр...
Водолей 
Стереотип: Те са студени гадове, на които не им пука за нищо и за никого.
Реалност: Водолеите имат големи сърца и ще създадат каквото могат, с цел да оказват помощ. Те са страхотни хуманитаристи. 
Риби 
Стереотип: Те са плачливи бебета, които са толкоз увити в личните си нелепости, че нямат честотна лента за никой различен.
Реалност: Рибите употребяват страстите си като ентусиазъм за креативен планове. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР