В тази статия ще разгледаме някои от красивите малки градове

...
В тази статия ще разгледаме някои от красивите малки градове
Коментари Харесай

Най-интересните малки градчета в България, които да посетите

В тази публикация ще разгледаме някои от красивите дребни градове в България, които си коства да посетите. Всяко от тях има своя сексапил и има по нещо неповторимо, което ще ви плени и очарова. Нека забележим кои са нашите оферти за един уикенд: 

1) Трявна

Трявна е един прелестен град в Балкана, който си коства да откриете. Той е доста хубав, с богата история и остаряла част, която е с хубав възрожденски аспект. Трявна е прелестна дестинация за всеки сезон, която може да комбинирате с Велико Търново, както и със идващото предложение в нашия лист. 

2) Дряново

Родният град на Кольо Фичето крие прелестни забележителности освен в самия град, само че и в околията си. Дряновският манастир и пещерата Бачо Киро са просто наложителни места, които би трябвало да видите в случай че посетите. Едно от най-интересните неща там е Лафчиевата къща, която е триетажен възрожденски дом, който е изработен без нито един гвоздей! 

3) Ивайловград
 Ето коя е идната ви дестинация съгласно зодията Ето коя е идната ви дестинация съгласно зодията
Ако се мъчите да намерите място за пътешестване при идващото си пътешестване, ето един елементарен метод да го откриете. Астрологията е един от нач...

За Ивайловград важи същото, което и за Дряново. Най-красивите неща за посещаване са в покрайнините на това райско място. Печелите бонус точки в случай че съумеете да отидете по време на гроздобера. В този край вършат ужасно вино, което просто би трябвало да се опита. 

4) Копривщица

Една възрожденска перла. Копривщица е прелестен дребен град, който може да ви предложи ужасно доста позитивни страсти. Прекрасните прекарвания там са обезпечени, а с цел да видите всичко, което той може да предложи, би трябвало да останете към седмица. 

5) Габрово

Още едно предложение от Централна България. Габрово е един от градовете със славата на промишлен и индустриален център. Освен това градът има доста забавна история, както и прелестни музеи, които би трябвало да се посетят. Достатъчно е да споменем Музея на хумора и сатирата, както и етнографски комплекс " Етъра ". 
 Интересни, само че позабравени дестинации в България Интересни, само че позабравени дестинации в България
Нашата Родина е едно от най-красивите места в света и за това няма две отзиви. В устрема си да я опознаем, от време на време забравяме интересн...

6) Видин 

Видин е един от красивите градове в Северозапада и по Дунав. Въпреки, че не е доста огромен, там има доста красиви места, които да се видят. Достатъчно е да кажем за крепостта Баба Вида, която няма аналог у нас. А и концепцията да се насладите на един залез на Дунав по никакъв начин не е неприятна. 

7) Ловеч

Много хора свързват града единствено с покрития мост на Кольо Фичето. Старата част на града, крепостта и музеите са извънредно забавни и си коства да ги видите. Препоръчваме да посетите Ловеч в пролетно време, с цел да се насладите на същинската му хубост. 

Това са нашите седем оферти за дребни градове в България, които да посетите, с цел да си прекарате добре. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР