В тази кампания имаме различно послание, различно от всички политически

...
В тази кампания имаме различно послание, различно от всички политически
Коментари Харесай

Кирил Петков във Варна: Спасители няма, достойният живот зависи от всеки един от нас | Обади се на приятел, който е разочарован от всички, убеди го да гласува, призова Кирил Петков във Варна

В тази акция имаме друго обръщение, друго от всички политически акции, които са се водили през последните 30 година и то е - " Няма избавител ".

Това сподели в препълнената зала 4 на ФКЦ във Варна съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков, който дружно с претенденти за депутати от обединяването " Продължаваме промяната - Демократична България " се срещна с гласоподаватели.

Българското земеделие да стане народен приоритет. През нашите 164 дни започнахме тази политика, фокусирахме се в дребните и междинни земеделци. Решението: дотациите да стигнат до птицефермите, до производителите на зеленчуци - там, където обичайно сме били мощни.

Втората огромна стъпка - " България на една скорост ", тъй като районите в страната изостават от София. Преди да настигнем Берлин и Париж, дано останалите градове да стигнат приходите в столицата. Има по какъв начин това да се случи, само че не и за 164 дни. При един цялостен мандат на държавно управление, като влагаме 50 милиарда лева в районни политики и като не се крадат пари, а публичните поръчки не се организират, както по времето на ГЕРБ, всичко това може да се осъществя.

Друга значима стъпка е влизането ни Еврозоната и Шенген. Тогава дребните и междинни бизнеси в България ще могат да изнасят своите артикули с висока добавена стойност по конкурентен метод, без да се чака по границите. Отваряйки шенгенското пространство, ние ще станем равноправни членове на Европа.

Няма да се вдигнат цените с приемането на еврото, както ни плашат, акцентира Петков и даде за образец Хърватия. Той разгласи, че има няколко банки в страната, които не желаят това да се случи, тъй като ще подлежат на европейска регулация, а еврозоната пази спестяванията на хората.

Не на последно място са грижите за образованието и опазването на здравето. Има по какъв начин медицинските сестри да получават не по-малко от 1500 лева, а младите лекари - 2000 лева, без това да ощети здравната каса. Бюджетът е задоволително огромен, единствено със прекъсване на кражбите ще се оправим, безапелационен е Петков.

Обединението има проект за решение на проблемите и в образованието, ясно обрисувани от учен Николай Денков.

Политиката не е мръсна работа, тя е работа, която би трябвало да се прави от хора, които не зависят от нея. В нашите листи няма човек, който да зависи от това дали е претендент за депутат или не, сподели вторият във варненската листа на обединяването “Продължаваме смяната - Демократична България ”, ортопедът доктор Ивайло Митковски.

Областният шеф в държавното управление “Петков ”, Благомир Коцев отговори на въпроси на варненци. Той затвори част от крайбрежната алея за придвижване на коли в интерес на хората - нещо, което 30 години никой не посмя да направи. Ако се вземат верните решения и се работи с чиста съвест - елементарно можем да създадем промени, счита Коцев.

Когато ви плашат, нормално желаят да откраднат нещо от вас, не се поддавайте на страха, а гласувайте с бюлетина №12, прикани Кирил Петков във Варна.

Парламентарни избори 2023

Купуването и продаването на гласове е престъпление
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР