В тайландски мол куче-робот раздава спиртен гел за дезинфекция на

...
В тайландски мол куче-робот раздава спиртен гел за дезинфекция на
Коментари Харесай

Куче-робот раздава гел за дезинфекция на ръцете в тайландски мол

В тайландски мол куче-робот раздава спиртен гел за стерилизация на ръцете на посетителите и носи нежното име K-9, предава Франс прес.

Появата на четириногия машинален асистент идва в миг, в който Тайланд още веднъж отваря последователно комерсиалната си мрежа след наложените ограничаващи ограничения.

Роботът се държи като малко шантаво кученце и снове на всички места из "Сентр уърлд ", един от най-популярните търговски центрове в тайландската столица. COVID-19 притегля вниманието на децата и родителите им, които с удивление или страх посрещат услугите му, добавя Българска телеграфна агенция.

Роботи сервират напитки в ресторант в Нидерландия

Дезинфектиращият гел е прикован към гърба на механичния Шаро. Движенита му са следени благодарение на 5G безжична връзка, която е в развой на създаване в страната.

Няколко оператора се състезават в инсталирането на свръхбързата мрежа до края на годината. Освен COVID-19, на територията на мола работи и различен негов другар - ROC. Неговата задача е да ревизира температурата ви, до момента в който общителната LISA e поела грижата да направлява клиентите из големите търговски площи.

Робот мери температура, пръска с дезинфектант и дава препоръки за обществена отдалеченост
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР