В търсене на първи точки в световните квалификации и по-добра

...
В търсене на първи точки в световните квалификации и по-добра
Коментари Харесай

България гостува на Северна Ирландия в търсене на новия си облик

В търсене на първи точки в международните квалификации и по-добра игра, България гостува на Северна Ирландия в Белфаст. След две следващи загуби - 1:3 от Швейцария, и 0:2 от Италия, " лъвовете " ще се опитат да вкарат гол, само че и да не получат подобен.

Селекционерът Ясен Петров разкри, че ще направи промени. В състава се завръща Кирил Десподов, който пропусна мача с Италия поради контузия. Страхил Попов въобще не отпътува с отбора, а титулярният вратар Пламен Илиев е получил травма на тренировката нощес.
Снимка: Lap.bg
Селекционерът продължава да бъде оптимист. На конференцията за следващ път изрази вяра, че положителните резултати ще дойдат.

" Това за нас е трети следващ мач против тим, който е пред нас в ранглистата. Няма да бъде елементарно, само че ще опитаме да играем футбол и да търсим резултат без да подценяваме тима на Северна Ирландия ", сподели Ясен Петров преди дуела.
Снимка: Lap.bg
" При всички положения би трябвало да вкараме гол. Задължително е и да запазим вратата си " суха ". Принудени сме да създадем промени, тъй като има отмалялост във футболистите, а ние имаме свежи и младежи. Ще дадем късмет на такива, които не са играли и нека ни се получат нещата ", добави той.

Статистиката сочи, че българският тим е с позитивен баланс против Северна Ирландия - четири победи, едно тъждество и две загуби. Последните два мача в Белфаст през 2001 и 2008 година приключиха с победи за " лъвовете ".

***

Информация за коефициенти за това и други спортни събития можете да намерите на
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР