В сяка година геймърските лаптопи предлагат различни новости и стават

...
В сяка година геймърските лаптопи предлагат различни новости и стават
Коментари Харесай

Най-впечатляващите геймърски лаптопи за 2021

В сяка година геймърските преносими компютри оферират разнообразни новости и стават все по-добри и по-добри. Но едвам през последните няколко години производителите съумяват да поберат в действителност мощни машини в портативните корпуси. Най-добрите преносими компютри на 2021 имат страхотни монитори с огромна периодичност на освежаване и супер малко време за реакция, които са наложителни за в действителност страхотни гейминг прекарвания. В същото време те са комфортни и за ежедневна работа.

Ето кои са нашите любимци измежду за актуалната година:
ASUS ROG ZEPHYRUS G15
Предишният модел – G14, беше толкоз страховит, че в действителност не беше несъмнено дали Asus ще съумеят да повторят големия триумф, който пожънаха с него. Но сега ZEPHYRUS G15 е измежду най-леките преносими компютри с 15-инчов екран, които можете да си купите. Захранва се със страхотните AMD и Nvidia чипове, а QHD (1440p) дисплеят е с периодичност 165 Hz. Това значи единствено едно – ужасно прекарване даже и с най-тежките ААА заглавия при QHD резолюция. В допълнение идват невероятни цветове, аудио от шест високоговорителя с впечатляващи басѝ, комфортни клавиатура и тъчпад, доста портове. Черешката на тортата е батерията, която ще ви разреши да играете цели осем часа и половина.

Като съществени минуси ще посочим неналичието на уеб камера и не е изключително изящния външен тип. Но пък по какъв начин ще играете!
RAZER BLADE PRO 17
Това е един от голените игрални преносими компютри (цели 17 инча), само че в действителност една от най-впечатляващите му характерности е неговата дебелина – единствено 2 см. Това не пречи в него да е побрана една в действителност мощна машина за геймъри. Екранът има периодичност на освежаване 300 Hz – най-високата за все още. Допълнителен плюс е, че можете да превключвате на по-икономичните 120 Hz, когато имате друга работа на компютъра.
 DELL G5 15 SE
Геймърският преносимият компютър на DELL е добър бюджетен модел, който можете да намерите през тази година. Цената му е напълно прилична, като в това време компромисите, които би трябвало да извършите, са изцяло търпими. Факт е, че дисплеят работи на по-ниските 60 Hz, само че пък процесорът Ryzen 7 на AMD се оправя задоволително добре при всички игри с резолюция 1080р, тъй че да ви обезпечи приятни часове. Нещо, което рядко се среща в този ценови диапазон, е съществуването на Mini DisplayPort, HDMI и Ethernet портове.
ASUS ROG STRIX SCAR 15
Този модел е връх за феновете на качествения тон, само че има и още редица страхотни черти, измежду които една от най-удобните клавиатури и необикновено RGB осветяване с всевъзможни резултати. Около предната си част има увита спомагателна светлинна лента, която може да свети според от вашите персонални настройки, като логото на капака също е осветено. Наред с тази впечатляваща визия, ASUS ROG STRIX SCAR 15 работи с екран на 300 Hz и най-хубавите чипове на Intel и Nvidia.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> --> Студент от Саудитска Арабия написа имейл до татко си: " Скъпи баща, Берлин е превъзходен и ми харесва, само че имам един дребен проблем. Чувствам се малко… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниЩе бъде спряно подаването на топла вода към потребителите в ж.к „ Обеля “ 1 и кв. „ Захарна фабрика “Емблематичното лице на NOVA получи оценката на списание и клуб „ Business lady “ в категория „ Медии “Гинеколози разясниха тематаИстината е че, няма нито един свободен лев, разгласи земеделският зам.-министър„ Вдигнете ръкавите “, споделя звездата от „ Спасители на плажа “Африка обезверено се нуждае от ваксини против COVID-19Бен Робъртс е прочут с ролята си на Дерек Конуей в престъпния сериал „ The Bill “На 6 май 1937 година дирижабълът избухва в пламъци при кацането си над Лейкхърст, Ню ДжърсиМоделът получи остри рецензии от почитателите си. Какво й написахаНазначеният одит е открил нередности и организационни пропускиА1 залага на скоростта и ще развива 5G технология под името 5G ULTRAПроучването е направено в шест държавиС нея фирмите ще би трябвало да върнат на хората парите от неосъществени почивкиКакво разгласи финансовият министър Асен ВасилевКакво разкриват резултати от проучване на английски и китайски учениЕманюел Макрон получи пестник и не е единствениятОт мрежата Край н
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР