В своята дейност като служебен заместник министър-председател по икономическите и

...
В своята дейност като служебен заместник министър-председател по икономическите и
Коментари Харесай

Двама заместници ще има социалният министър Гълъб Донев

В своята активност като длъжностен заместител министър-председател по икономическите и обществените политики и длъжностен министър на труда и обществената политика Гълъб Донев  ще бъде подпомаган от двама заместник-министри - Иван Кръстев и Надя Клисурска.

Иван Кръстев е дълготраен чиновник в Министерството на труда и обществената политика и Агенцията по заетостта. В интервала 2013 – 2014 година той е заемал поста заместник-министър на образованието и науката. Кръстев е специалист в областта на европейската интеграция. По обучение е финансист, има също по този начин образователно-квалификационна степен „ магистър “ по специалността „ Международни връзки “ от СУ „ Св. Климент Охридски “.

Надя Клисурска е депутат в 44-то Народно заседание. Работила е в общинските администрации на Стрелча и Пазарджик. Два поредни мандата е била общински консултант в Пазарджик. От 2015 до април 2021 година е част от адвокатската гилдия в града. Завършила е право във ВТУ „ Св. Св. Кирил и Методий “ и магистратура по компетентност „ Български език и история “ в ПУ „ П. Хилендарски “.

От постовете си на заместник-министър в Министерството на труда и обществената политика са освободени Адриана Стоименова и Султанка Петрова.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР