В своето четвърто поредно издание наградите Компания на годината имат

...
В своето четвърто поредно издание наградите Компания на годината имат
Коментари Харесай

Бутилираща компания Хисар с престижна награда за Employer branding

В своето четвърто следващо издание премиите " Компания на годината " имат за цел да да посочат мощните работодателски марки, които сами по себе си са положителен имидж на фирмите, да нареждат компаниите-лидери и да отличат достиженията на водачите на екипите зад тях.

Фокус на събитието " Компания на годината " бе тематиката за Employer branding . Точно в тази категория заслужи отличие за Работодателска марка бутилираща компания " Хисар " .

Наградата е самопризнание за ефикасен мениджмънт, традиция и вложения в човешкия капитал. За своята 60-годишна история предприятието, което бутилира известната марка минерална вода " Хисар " , е познато като обичайно желан шеф.

" За нас е на първо място отговорност да получим това отличие, одобряваме го с почит като справедливо признание», разясняват от компанията, като акцентират, че в последна сметкахората са в центъра на работодателската марка.

Всеки един от 112-те индивида, които работят за бутилираща компания " Хисар " е актив за нейното развиване. " Работодателската марка в действителност е ДНК на компанията и ние се гордеем с неговата уникалност, самобитна цялост от обичаи и модерност. Постиженията, които покачват доверието на клиенти и чиновници към фирмат,а са резултат от напъните на всеки член на екипа на компанията. Това е нашият път за реализиране на високите резултати и заслужени триумфи, с които марката е известна. "

 Снимка 351776
Източник:
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР