В свое официално изявление на клубното ръководство на ПФК Дунав

...
В свое официално изявление на клубното ръководство на ПФК Дунав
Коментари Харесай

От Дунав опровергаха информациите за скандал между футболистите и Малин Орачев

В свое публично изказване на клубното управление на ПФК Дунав (Русе) се разграничава от всички спекулации в пресата, които имат за цел да дестабилизират обстановката в тима и да нагнетят напрежение върху отбора във значим миг от сезона.

" Категорично погрешна е информацията, че в тима има групички и също по този начин отрицателно въодушевление против треньора Малин Орачев. Ситуацията в Дунав (Русе) е изцяло естествена и управлението разчита безусловно както на своя старши-треньор, по този начин и на футболистите на отбора ", се споделя в позицията, оповестена на формалния уебсайт на клуба.

" Да, намираме се в нежелана обстановка, само че имаме вяра, че с общи старания, ще успеем да се измъкнем от нея. Предстоят ни значими мачове и гледаме напред към тях, и сме оптимистично настроени. Ние сме дали своят вот доверие в този треньор и в тези играчи, и имаме вяра, че те са хората, с които ще осъществим крайната си цел, а точно оставането в Първа лига ", приключва изказването си клубното управление на " драконите ".

 Напрежение в Дунав, почитателите желаят Стойчо Стоев да смени Малин Орачев
Напрежение в Дунав, почитателите желаят Стойчо Стоев да смени Малин Орачев

Привържениците недоволни от играта и резултатите на тима
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР