В свое интервю, дадено вчера пред Българското национално радио, посланикът

...
В свое интервю, дадено вчера пред Българското национално радио, посланикът
Коментари Харесай

Посланикът на Великобритания Ема Хопкинс: Работим много добре с прокурор Иван Гешев

В свое изявление, обещано през вчерашния ден пред Българското национално радио, посланикът на Англия споделя, че кандидатурата на Иван Гешев за основен прокурор е напълно вътрешен въпрос за България.

„ Аз съм се срещнала с господин Гешев. От моите оперативни сътрудници знам, че ние доста добре работим с господин Гешев, изключително при престъпни случаи “, прибавя Ема Хопкинс.

На въпрос, обвързван с хакерската офанзива над Национална агенция за приходите, нейно превъзходителство декларира, че „ Едно от нещата, с които се занимаваме, е да оказваме поддръжка всяка страна да взема решение такива проблеми от своя лична позиция. Напълно разчитаме на нашите български сътрудници.

Също по този начин те могат изцяло да разчитат на нашата помощ във връзка с експертизата и на опциите, с които можем да им окажем помощ. България не е единствената страна, в която инфраструктурата е застрашена и ние ще създадем всичко допустимо, с цел да помогнем тази опасност да не излезе и, примерно, да заплашва и нашите жители “.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР