В света на бизнеса маркетингът продава и носи печалбата. В ...

В света на бизнеса маркетингът продава и носи печалбата. В

Видео в ютюб с над 13 400 гледания: Министър-председателят на България - уважаван бизнесмен или измамник?

В света на бизнеса маркетингът продава и носи печалбата. В политиката също е по този начин.

Премиерът Кирил Петков, както е известно, е заможен производител на хранителни добавки. Той предлага веганския пробиотик " ПроВиотик ", създаден на основата на бактерията " Лактобацилус Булгарикус ", само че не от мляко, а от сок от моркови. В уеб страницата им, лечебно знамение, е показано като новаторски биопродукт на капсули и таблетки с уточнението, че е клинично тестван от харвардски учени, взаимно с лекари от ИСУЛ и даже се употребява от водещата Опра Уинфри, а тенисистът Новак Джокович, бил почитател на продукта.

Историята за Опра Уинфри беше разказана в малкия екран на Слави Трифонов персонално от Кирил Петков, а пловдивската медия Plovdiv-online направи свое следствие по тематиката, за което " Труд " към този момент писа.

Сега в интернет набира известност видео, озаглавено " Министър-председателят на България - " почитан предприемач " или лъжец? ", в което се споделя повече за намесата на името на Опра, както и за продуктите, продавани от компанията на Петков и татко му. Само за две седмици видеоклипът, повдигащ забавни въпроси, е събрал над 13 400 гледания.

" Единствената национална медия от дребното, осмелили се да се допрян до тематиката, в. " Труд ", беше щурмуван от управляващите и краткотрайно затворен малко след изборите. В невиждан акт против свободна медия ", показват създателите на клипа в коментарната част под обявата си.

Източник: trud.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg