В света има много конспирации по отношение на извънземните. Много

...
В света има много конспирации по отношение на извънземните. Много
Коментари Харесай

Водеща на Fox News с очи на рептилоид (ВИДЕО)

В света има доста конспирации във връзка с извънземните. Много хора освен имат вяра в това, че извънземните съществуват в космоса изобщо, само че и че са се настанили на нашата планета и се укриват извънредно сполучливо. Освен това се счита, че те са интелигентни същества и ни превъзхождат в развиването си. Според най-върлите последователи на конспирациите, на земята сега има по този начин наречените рептилоиди. Те наподобяват гущери, само че могат сполучливо да се маскират като хора. Именно по този метод те управляват развиването на човечеството.

Според тази доктрина рептилоиди има във всяка сфера като финанси, политика, вяра и средствата за всеобща информация и връзка. Точно по този метод те ръководят всичко, което се случва на Земята. Според теорията такива рептилоиди могат да бъдат всевъзможни хора, в това число и известни персони. Днес ви представяме една водеща на новинарска емисия по телевизия Foх.

Според видеото тя е рептилоид.

Американец, наблюдаващ емисията, вижда нещо необичайно в очите на тази водеща, а точно – смяната им. От човешки те внезапно получават извънземен образ. Според индивида, качил видеото, това е доказателство за извънземния й генезис. В същото време има скептици, които не имат вяра в тази доктрина и считат, че има разумно пояснение на обстановката. Според тях, водещата просто е с контактни лещи и при отражението на светлината в тях, се е получил този резултат.

Вто още едно видео с различен водещ:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР