В сутрешните часове във вторник на отделни места в низините

...
В сутрешните часове във вторник на отделни места в низините
Коментари Харесай

Времето: Слънчево, термометрите ще прехвърлят 30 градуса

В утринните часове във вторник на обособени места в низините и към водните басейни ще се образува краткотрайна мъгла. През деня ще бъде най-вече слънчево. След обяд от запад облачността, междинна и висока, ще се усилва и вплътнява. Ще духа слаб до сдържан югозападен вятър, който по здрач в западната половина от Дунавската низина ще се ориентира от запад-северозапад и ще се усили. Ще бъде топло с оптимални температури сред 27° и 32°, в София към 27°. През нощта против сряда от северозапад ще стартира да нахлува студен въздух. Ще има краткотрайни превалявания, гръмотевични стихии и градушки.

Над планините ще бъде най-вече слънчево. След пладне над масивите от Западна България облачността ще стартира да се усилва и вплътнява. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-югозапад, по билата от северозапад, привечер ще се усили. Максимална температура на височина 1200 метра към 20°, а на 2000 метра към 12°.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево. В утринните часове на обособени места с понижена видимост. Ще духа слаб до сдържан югозападен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 22°-27°. Температурата на морската вода ще е 16°-17°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Слънцето в София изгрява в 06:03 часа и залязва в 20:43 часа. Продължителността на деня е 14 часа и 39 минути. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР