В сутрешните часове в Западна България ще започнат валежи от

...
В сутрешните часове в Западна България ще започнат валежи от
Коментари Харесай

Вижте какво време ни очаква днес

В утринните часове в Западна България ще стартират превалявания от дъжд, които денем ще обзет страната. По линията на преминаващия леден фронт преваляванията краткотрайно ще са интензивни, тук-там обилни по количество.

Температурите ще бъдат към момента високи - сред 9 и 14 градуса, а към 14 часа - в необятен период от 0 в североизточните, до 20 градуса в югоизточните региони.

Над Черноморието ще е облачно, след обяд с превалявания от дъжд, тук-там интензивни. Възможни са гръмотевици. Около обяд температури ще бъдат в необятни граници от 6 до 20 градуса, само че ще се намаляват и вечерта по северното крайбрежие към този момент ще са 0-2 градуса. Температурата на морската вода ще е 7-8 градуса. Вълнението на морето - 3-4 бала.

Над планините ще е облачно, с превалявания и понижена видимост. На места те ще са интензивни, съпроводени с гръмотевици. Ще духа мощен и плевел югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 7 градуса, на 2000 метра - към 2 градуса, само че денем ще се намаляват, оповестяват от Национален институт по метеорология и хидрология п.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР