В страната бе отбелязана 110-та годишнина от обявяването на Независимостта

...
В страната бе отбелязана 110-та годишнина от обявяването на Независимостта
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 22 септември

В страната бе маркирана 110-та годишнина от оповестяването на Независимостта на България, София се причисли към Европейския ден без коли, алкохолът е умъртвил 3 млн. души през 2016 година... тези и други акценти избра за вас екипът на Actualno.com в празничния 23 септември.
БЪЛГАРИЯ ОТБЕЛЯЗВА 110 години НЕЗАВИСИМОСТ
На днешния ден България отбелязва 110-годишнина от оповестяването на своята Независимост. Чествания има в цялата страна, само че обичайно главните празненства са в остарялата столица Велико Търново и в центъра на София. В десетки градове се организира проява на съвременна военна техника.
ПРЕДЛОЖЕНИЕ: ВСЯКА НЕДЕЛЯ ДА Е ДЕН БЕЗ АВТОМОБИЛИ В СОФИЯ
За поредна година София се включи в Международния ден без коли. По този мотив синята зона за паркиране в столичния център е затворена сред 11 и 17 часа.
АЛКОХОЛЪТ Е УБИЛ 3 МЛН. ДУШИ ПРЕЗ 2016 Г.
Според СЗО към 237 милиона мъже и 46 милиона дами се сблъскват с проблеми с алкохола, като множеството са в Европа и Америка.
ПОЧИНА ЖУРНАЛИСТЪТ ГЕОРГИ ВАСИЛСКИ
Съдбата на Георги Василски е обвързвана с Българското национално радио и стратегия “Христо Ботев” – кореспондент и редактор през 80-те години на предишния век, основен секретар на БНР, шеф на програмата през 90-те, сътрудник на радиото в Букурещ, основен редактор през последните години от живота си
Столична дирекция на вътрешните работи ТЪРСИ НОВИ СЛУЖИТЕЛИ
Кандидатите би трябвало да имат добра физическа подготовка, на възраст до 40 години, най-малко със приблизително обучение и да имат шофьорска брошура. Да не са осъждани.
ЗАМЕСТНИК-ГЛАВЕН ПРОКУРОР НА Съединени американски щати ИСКАЛ ДА ОБЯВИ ТРЪМП ЗА НЕДЕЕСПОСОБЕН
Заместникът на основния прокурор на Съединени американски щати и заместник-министър на правораздаването Род Розенстайн е предложил диалозите на американския президент Доналд Тръмп да бъдат записвани скрито, с цел да бъде потвърдена неговата неправоспособност, заяви The New York Times.
ЖИТЕЛИ НА КВ. " ГОРУБЛЯНЕ " БЛОКИРАХА ШОСЕТО
Десетки поданици на столичния квартал не престават и през днешния ден да стачкуват, несъгласни с проектите за създаване на парк върху частни парцели, а не върху общински и частни.
КАКВО ЩЕ Е ВРЕМЕТО ПРЕЗ ИДНАТА СЕДМИЦА?
ВИЖТЕ И ДНЕВНИЯ ХОРОСКОП ЗА 23 СЕПТЕМВРИ
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР