В столичния квартал Малашевци“, при спецоперация за противодействие на престъпления

...
В столичния квартал Малашевци“, при спецоперация за противодействие на престъпления
Коментари Харесай

Разкриха модерно оборудвана оранжерия за отглеждане на марихуана

В столичния квартал „ Малашевци “, при спецоперация за противопоставяне на закононарушения с наркотични субстанции, чиновници на ГДБОП и Столична дирекция на вътрешните работи задържаха трима непознати жители на 25, на 28 и на 31 години. При последвало претършуване на помещение, стопанисвано от единия от арестуваните, е установена  оборудвана оранжерия за развъждане на марихуана.

Иззети са към 800 саксии със засадени растенията на височина от 10 до 100 см, голям брой лампи, саксии, трафове, машини за обособяване на главите на растенията, както и огромно количество суха и свежа растителна маса. Различни по тип наркотични субстанции са открити и при претърсвания в населяваните от арестуваните жилища.

Резултатът от назначената експертна информация посочил, че сухата тревистата маса е коноп с тегло 473 грама, а останалите наркотични субстанции са амфетамин, хашиш и коноп.

По случая е формирано досъдебно. Материалите са докладвани в Софийската градска прокуратура и тримата мъже са с повдигнато обвиняване и наложена марка за неотклонение „ задържане за период “ до 72 часа.
 
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР