В столичния гръцки квартал Панграти е отворено първото кафене, предназначено

...
В столичния гръцки квартал Панграти е отворено първото кафене, предназначено
Коментари Харесай

Първото кафене за кучета в Гърция: Изискани деликатеси и безкофеинови напитки

В столичния гръцки квартал Панграти е отворено първото кафене, предопределено единствено за кучета, съобщи гръцката национална телевизия ЕРТ. 

В кафенето се оферират тортички и други изкушения без захар за четириногите другари. То е целодневно отворено както за стопани, по този начин и за техните домашни любимци.

Зад витрината на кафенето типът на кучешките деликатеси припомня на захарните произведения в сладкарница, само че наличието на лакомствата включва сардини, рожков, пилешко месо и други Освен на нещо за ядене, кучетата могат да се насладят и на особено приготвена за тях безкофеинова напитка, наречена " пафи ".

Заведението напълно скоро ще се продава и прясно приготвена храна, разясни Никос Царутас – един от притежателите. 

Той дефинира общността в Панграти като доста доброжелателна към животните, заради което изрази и насладата си от реакцията на хората към това новаторско начинание. 

Българската столица също не остава по-назад във връзка с развлекателните места с хранителни изкушения за домашни любимци, защото разполага с ресторант за кучета, котешко кафене и с частни " паркинги за кучета ", където краткотрайно стопаните да оставят своите домашни животни.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР