В сряда вечерта, на 20 февруари, бяха раздадени Британските музикални

...
В сряда вечерта, на 20 февруари, бяха раздадени Британските музикални
Коментари Харесай

Защо Бионсе и Джей Зи имат портрет на Меган Маркъл

В сряда вечерта, на 20 февруари, бяха раздадени Британските музикални награди BRIT. Бионсе завоюва в категорията Най-добър интернационален реализатор . Двамата с Джей Зи обаче не бяха в залата, с цел да получат персонално статуетката.

Те бяха записали авансово видео, в което благодарят за оценката и поддръжката на почитателите си. Но вниманието на всички бе привлечено не от изявлението или тоалетите на Бионсе и Джей Зи, а от картината, сложена изцяло целеустремено на стената зад тях.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Beyoncé (@beyonce) на Фев 20, 2019 в 2:49 PST

Платното изобразява Меган Маркъл в ретро жанр, с прическа и рокля, които ни връщат доста години обратно и историята на монархията.

Мнозина незабавно направиха асоциация сред картината с лика на Меган и тази на Мона Лиза , която видяхме в последното видео на Бионсе и Джей Зи, снимано в Лувъра. Портретът на херцогинята е дело на американския художник Тим О`Брайън, който е правил портрет и на самата изпълнителка.
 Снимка 408073

А Бионсе даде много забавен отговор на въпроса каква е задачата на тази картина, която се трансформира в най-дискутираната тематика в обществените мрежи.

Тя благодари на британците за оказаната й за повторно чест под формата на премия за интернационален реализатор. В духа и на Месеца на афроамериканската просвета и история, двамата с Джей Зи отдават чест на една от техните " Melanated Monas ", написа Hello.
 Меган Маркъл, последната вечер в Ню Йорк и един необикновен тоалет
Меган Маркъл, както не сме я виждали до момента

Кралицата няма да е по никакъв начин удовлетворена

Изпълнителите поздравиха Меган и за бременността, като й пожелаха доста благополучие. Затова одобряваме късото видео като явен знак на поддръжка към Маркъл - една американка, намерила своето място в английския кралски двор, която напоследък е дискутирана и подложена на критика от целия свят. Е, в този момент има Бионсе и Джей Зи зад тила си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР