В сряда той отново премина в спящ режим заради настъпилата

...
В сряда той отново премина в спящ режим заради настъпилата
Коментари Харесай

Китайският луноход Юйту-2 измина 163 м на Луната


В сряда той още веднъж мина в латентен режим поради настъпилата извънредно хладна нощ

Китайският луноход  " Юйту-2 " измина 163 м на противоположната страна на Луната, преди в сряда още веднъж да премине в латентен режим поради настъпилата извънредно хладна нощ, заяви ТАСС, представена от Българска телеграфна агенция.

Спускаемият уред " Чанъе-4 " също мина в латентен режим. 

Отначалото на януари " Юйту-2 " е изследвал няколко скалисти мостри. Това ще разреши на експертите да открият произхода на горния пласт на лунната повърхнина. Апаратът също изпрати на Земята първите фотоси на далечната страна на Луната, направени отблизо разстояние.
View image on Twitter
 View image on Twitter

Лунната нощ ще е към две седмици. След това " Юйту-2 " ще продължи работа. Макар и задачата му да е планувана за три месеца, апаратът е в положително положение.

 

 View image on Twitter  View image on Twitter  View image on Twitter  View image on Twitter

" Чанъе-4 " беше изстрелян от космодрума Сичан на 8 декември предходната година. Той сполучливо кацна на далечната страна на Луната на 3 януари и пусна лунохода " Юйту-2 ". 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР