В сряда мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо ще се завърне

...
В сряда мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо ще се завърне
Коментари Харесай

Моуриньо е сигурен, че публиката на Олд Трафорд ще покажеи уважение към него

В сряда мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо ще се завърне за първи път на "Олд Трафорд " след уволнението си от Манчестър Юнайтед преди година и португалецът има вяра, че ще бъде посрещнат с нужното почитание от последователите на клуба.

Моуриньо, който за два сезона и половина завоюва Лига Европа и Купата на Лигата с Манчестър Юнайтед, се надява и да продължи 100-процентовия си старт след трите си победи отпред на "шпорите " досега.

"Утре ще се върна на "Олд Трафорд " като треньор, който се пробва да победи Манчестър Юнайтед и може да даде някаква друга вероятност. Мога да кажа, че обичам този стадион, тъй като бях благополучен на него и имах отлични връзки с почитателите. Очаквам публиката да покаже почитание към мен, само че съм наясно, че на следващия ден те ще желаят тъкмо противоположното на това, към което се стремя аз. Искам Тотнъм да завоюва и имам вяра, че по време на мача публиката няма да мисли за мен, а ще поддържа тима си ", сподели Моуриньо.

"От престоя си в Манчестър аз завоювах и научих. Времето след напускането ми бе положително за мен. Но в този момент аз съм Тотнъм и Манчестър Юнайтед е мой противник ", добави португалецът. За гостуването на Манчестър Юнайтед Тотнъм ще бъде без контузените Бен Дейвис, Ерик Ламела, Мишел Ворм и Юго Лорис.
Премиър лийг 15 кръг, сряда 4 декември  Манчестър Юнайтед 21:30предстои  Тотнъм
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР