В средата на ноември миналата година, Volkswagen анонсира версията 2022

...
В средата на ноември миналата година, Volkswagen анонсира версията 2022
Коментари Харесай

Volkswagen приема заявки за T-Roc R 2022

В средата на ноември предходната година, Volkswagen анонсира версията 2022 година на модела си T-Roc, включително и на неговата спортна трансформация T-Roc R.

на T-Roc, T-Roc R и T-Roc Cabriolet получават сериозен набор ново софтуерно съоръжение, включително система за полуавтономно ръководство IQ.Drive с Travel Assist, адаптивен круз надзор, IQ.LIGHT система с матрични фарове, ново предно табло, изпълнено общоприетоо с Digital Cockpit бордовата система, по-висококачествени материали в интериора и други.

Сега от марката слагат началото на приемането на предварителните поръчки за закупуването на T-Roc R, базовата цена на който е избрана на 48 445 евро за територията на Германия.

Volkswagen T-Roc R е оборудван с четирицилиндров TSI мотор, който е в положение да генерира оптималната мощ от 300 конски сили и оптимален въртящ миг от 400 Нм, и който е смесен със 7-степенна роботизирана DSG предавателна кутия и умна система за задвижване на четирите колела 4MOTION

Благодарение на системата си за оптимално тръгване от място Launch Control, T-Roc R е в състоние да се форсира от 0 до 100 км/ч за 4.9 секунди и да развие оптималната скорост скорост на придвижване от 210 км/ч.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР