В средата на месеца предстои и първият национален шампионат по

...
В средата на месеца предстои и първият национален шампионат по
Коментари Харесай

Видеоиграта FIFA вече е петата най-популярна гейм поредица в световен мащаб

В средата на месеца следва и първият народен шампионат по FIFA 19
Статистиката на продажбите демонстрира, че FIFA се класира като петата най-популярна игрална поредност в международен мащаб и изрично най-популярната такава в България. Тази година спортната серия на EA Sports бележи четвърт век от стъпването си на гейминг пазара през 1993 година, тъй че сигурно можем да кажем, че основателите й знаят какво да вършат, с цел да задържат интереса на футболните почитатели година след година.
„ За милиони играчи по света франчайзът FIFA се е трансформирал в освен това от просто игра – тя е станала част от пристрастеността им към футбола, сходно на обичаните им тимове “ – декларира Арън МакХарди, изпълнителен продуцент на FIFA дивизията в EA Sports – „ Футболът е спорт, който може да сплоти света посредством игра, тъй че най-важното за нас е да откриваме нови и нови способи да сплотяваме геймърите по света. “
Формулата на FIFA е елементарна – тя се пробва да бъде оптимално тъкмо огледало на действителния футболен свят, с действителните игрища, действителните имена на клубовете, действителните имена и лица на играчите, действителните сформира на тимовете по отношение на съответния миг и взаимоотношения с топката, съобразени с действителните закони на физиката. За всичко това се изстисква максимума, който разрешават техническите благоприятни условия на съответната игрална генерация, с цел да се реализиран визия и физически модел, допустимо най-близки до действителността. А техническите спецификации на актуалната игрална генерация разрешават доста. Толкова доста, че на моменти е мъчно да се направи разликата сред мач, който дават по малкия екран и игра на FIFA 19.
Най-новото издание на именитата поредност в действителност предлага прекарване от шампионски диаметър – както на терена, по този начин и отвън него
Начело с влиятелната Шампионска лига на УЕФА и Лига Европа – двата последни значими лиценза, добити от EA Sports, които не участваха в предходните издания на играта – FIFA 19 за следващ път залага на усъвършенствани геймплейни механики и още по-впечатляваща визия.

Новата система фундаментално трансформира метода, по който играчите овладяват и шутират топката, давайки им по-прецизен надзор, по-гладко придвижване, по-големи благоприятни условия за изобретателни отигравания и по-ясно изразени самостоятелни особености на обособените играчи. Феновете без подозрение ще приветстват с аплодисменти новия набор от способи за преодоляване, като скритото допиране, финтовото воле и даже анимациите за специфични отигравания, като финтовете на Неймар, които ще им разрешат да преодолеят съперника си и да основат голово състояние.

Преработената система дава опция и за задаване на редица тактически подходи, правещи подготовката преди всеки мач по-комплексна, съчетавайки системи на игра, психическа настройка, настъпателен и защитителен жанр – все неща, позволяващи на геймърите да усетят тръпката на това да бъдат треньори на обичаните си тимове, преди действително да стъпят на виртуалния терен паралелно със своите десетима съотборници.

От устрема към купата в обогатения с още двама играеми персонажи стори режим The Journey: Champions, през ъпдейтите във FIFA 19 Ultimate Team и достоверната интеграция на Kick Off и кариерата, чак до новия независим режим Champions League – всичката информация за FIFA 19 може да се систематизира в едно изречение – това е играта, с която можеш да изживееш персонално страстите от най-големите футболни шампионати в света, да промениш резултата на всеки мач, който си гледал по малкия екран по този начин, както ти харесва, да издигнеш обичания си клуб на върха с помощта на личните си умения и да се превърнеш във футболна легенда посред комфорта на личния си дом.
Конкретно за българските ентусиасти има и още една добра вест – родната футболна легенда Христо Стоичков още веднъж е една от иконите в Ultimate Team режима, което дава опция на геймърите да включат емблмематичната Кама (представен в играта с прякора El Pistolero) в своя желан тим, в случай че съумеят да го отключат в играта.
FIFA 19 направи своята международна премиера и към този момент чака почитателите в магазините на единствената профилирана верига за компютърни и видеоигри у нас – Pulsar Games, както и за онлайн поръчка с безвъзмездна доставка на идващия ден от www.pulsar.bg. В средата на месеца следва и първият народен шампионат по FIFA 19, който се провежда взаимно от Pulsar и клубовете Playground и ще се организира в София, Варна и Бургас. За детайлности можете да следите страниците на Pulsar и Playground.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР