В средата на лятото Валери Божинов се раздели с приятелката

...
В средата на лятото Валери Божинов се раздели с приятелката
Коментари Харесай

На Всяка Манджа Мерудия: Николета Виновна За Валери И Биляна

В средата на лятото Валери Божинов се раздели с приятелката си Биляна Дол, само че не щеш ли двамата още веднъж са намерили път един към различен.

Футболистът на „ Ботев ” Враца е съумял да измоли амнистия от сръбкинята, откакто тя го заряза поради многочислените му изневери. Той се заклел, че ще се промени, също така бил доста настойчив и отрупвал брюнетката с дарове, с помощта на което отново си спечелил благоволението ѝ.

„ Аз се пробвах да бъда най-хубавата партньорка за Валери и дадох най-хубавото от себе си, с цел да потръгнат връзките ни. Бях до него, когато падаше и когато се опитваше да се върне на върха, само че явно това не беше задоволително и неговите нагони бяха по-силни. Не съм преставала да го обичам, само че болните му инстинкти и нуждата да ги задоволи ме нараниха като жена ”, призна Биляна малко след раздялата.

В продължение на няколко седмици тя даже не желала да чува за Божинов, само че лека-полека той още веднъж се домогнал до нея посредством многочислени телефонни позвънявания и известия, оповестява “Уикенд”. В началото сръбкинята се правела на студена и не отговаряла, само че защото още имала усеща към футболиста, най-после поддала на офанзивата му. Тогава той присъединил в деяние всевъзможни манипулативни тактики – дарове, обещания във вечена честност и какво ли още не. Валери даже обществено се разкая пред феновете си в обществената мрежа. „ Загубих огромната си любов… ”, ожали се той с вярата да измоли амнистия от Дол.

Запознати издават, че някогашната му брачна половинка Николета Лозанова също му съдействала, с цел да оправи връзките си с Биляна. Силиконовите хубавици от дълго време са приятелки и провели диалог по женски, в който Лозанова убедила сръбкинята да даде още един късмет на изгонения Божинов. Плеймейтката доста желала бащата на щерка ѝ да е спокоен и благополучен в персоналния си живот, с цел да е по-пълноценен и като родител.

Говори се, че Дол се събрала с футболиста още в края на август, само че едвам в този момент се осмели да оповести обществено новината. Тя разгласява обща фотография в обществената мрежа и даде да се разбере, че още веднъж е обвързана с Валери. Дали обаче ще съумеят да се задържат още дълго дружно, не е напълно ясно. Известно е, че счупеното мъчно се лепи, а и Божинов постоянно е бил прочут като безвъзвратен женкат и фен на „ дребни котета ”.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР