В средата на годината Били Айлиш определено изненада феновете си

...
В средата на годината Били Айлиш определено изненада феновете си
Коментари Харесай

Били Айлиш за секси визията си

В средата на годината Били Айлиш несъмнено изненада почитателите си с фотосесията за Vogue Англия поради визията, която беше решила да покаже.
 Били Айлиш, British Vogue и цялостната смяна във визията ѝ
Били Айлиш – руса, женствена и секси

Звездата е неузнаваема на корицата на Vogue

За фотосесията Айлиш беше облечена в предизвикателно долни дрехи и корсети, дело на Gucci, Burberry и Mugler. Тогава изпълнителката получи много рецензии от почитатели поради новата визия, която показва.

От годишното изявление на звездата за Vanity Fair разбираме, че в действителност е останала разочарована от усещането, с което хората са останали. Защото съгласно нея това, че за няколко фотоси е решила да се облече по избран метод, не значи, че трансформира цялостната си визия и ще стартира да се облича по този начин.

Били Айлиш припомня, че още от началото на кариерата си приканва хората да се обличат както сметнат за добре. Да се държат както желаят, да приказват както желаят и да бъдат такива, каквито пожелаят. Изпълнителката счита, че е значимо човек да бъде отворен към нови неща и да не оставя мнението на другите да ги скапва.
 Били Айлиш, изявлението ѝ за Vanity Fair и какъв брой татуировки има изпълнителката
Колко татуировки има Били Айлиш

Още няколко в сбирката

Преди няколко месеца Айлиш съобщи, че е почнала да губи почитатели, тъй като съгласно нея хората се опасяват от огромни гърди.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР