В сравнение с други европейски държави Финландия е по-слабо засегната

...
В сравнение с други европейски държави Финландия е по-слабо засегната
Коментари Харесай

Рекордно количество наркотици за страната заловиха финландските митници

В съпоставяне с други европейски страни Финландия е по-слабо наранена от трафика на опиати и се пробва да управлява и легаизира до вероятния лимит използването на така наречен " мека дрога ". Според финландските митници обаче, в последно време несъмнено се следи раздвижване в контрабандния импорт на неразрешени субстанции.

След като в края на предходната седмица конфискува опиати на стойност Евро 1 634 000, плюс голям брой огнестрелни оръжия, митническата полиция е открила, че в страната работи незаконна организация за импорт и разпространяване на амфетамини, екстази и кокаин.

Това е втори удар на финландските митници против противозаконния импорт на опиати, откакто през март тази година бяха хванати над 46 кг амфетамини и съоръжение за извличането им, плюс още нелицензирани огнестрелни оръжия.

„ Част от амфетамините са били импортирани във Финландия като нефт и по-късно са били извлечени. Предварителното следствие демонстрира, че вносът е сбъднат посредством пощенския трафик ”, оповестяват от следствието.

Основен обвинен в организацията е белгийски...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР