В списъка са включени олигарсите Роман Абрамович, Алишер Усманов и

...
В списъка са включени олигарсите Роман Абрамович, Алишер Усманов и
Коментари Харесай

Нови санкции на САЩ срещу 35 руски олигарси, политици и журналисти заради Навални

В листата са включени олигарсите Роман Абрамович, Алишер Усманов и Олег Дерипаска, ръководителят на „ Газпром “ Алексей Милър, основният изпълнителен шеф на „ Роснефт “ Игор Сечин, основният изпълнителен шеф на тв „ Първи канал “ Константин Ернст, основният редактор на Russia Today Маргарита Симонян, журналистът от тв „ Русия-1 “ Владимир Соловьов, ръководителят на Следствения комитет Александър Бастрикин, шефът на ФСБ Александър Бортников, шефът на Росгвардия Виктор Золотов и други

Законопроектът за глобите е импортиран в Конгреса от демократа Том Малиновски и републиканеца Джон Къртис според Закона „ Магнитски “. По сходен метод по-рано те постановиха акции против компании, свързани с построяването на газопровода „ Северен поток-2 “. Освен това законопроектът ще бъде прегледан от администрацията на президента Джо Байдън. Във всеки случай налагането на наказания ще стане по преценка на Белия дом. През януари, малко след ареста на Навални, неговите поддръжници разгласиха лист с 35 имена. Публикуваните в плана семейства повтарят множеството от посочените в „ листата „ Навални “ “, формиран след неговото арестуване е вкарване в пандиза.

В средата на септември Комитетът на министрите на Съвета на Европа от своя страна изрази „ надълбоко страдание “ за забавянето на отговора на запитванията към съветските управляващи по отношение на задържането на Навални, а също по този начин прикани Русия да даде разбор на опциите за използване на европейската Решението на съда по Навални до 18 октомври.

От Кремъл към този момент бе изразена реакция и тя е, че Русия ще предприеме налагане на наказания на американски известни политици, предприемачи и медии.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР