В специално интервю за ДЕБАТИ.БГ икономистът и политическият анализатор Евгений

...
В специално интервю за ДЕБАТИ.БГ икономистът и политическият анализатор Евгений
Коментари Харесай

ГЕРБ и ДПС са притиснати от ЕС и НАТО да осигурят евроатлантическо управление на България

В особено изявление за ДЕБАТИ.БГ икономистът и политическият анализатор Евгений Кънев сподели, че ГЕРБ и Движение за права и свободи биха подкрепили кабинет, воден от „ Продължавам смяната – Демократична България “, тъй като са притиснати от европейските си сътрудници.

„ …ГЕРБ са извънредно притиснати, очевидно и от своите западноевропейски сътрудници, и от НАТО, да обезпечат болшинство за евроатлантическо ръководство на България….

…ГЕРБ и Движение за права и свободи са поели задължения към техните сътрудници в европарламента. Знаете, че  ГЕРБ е много почитан в връзките си с Европейската национална партия (ЕНП), а Илхан Кючук от Движение за права и свободи е зам. ръководител на „ Алианс на либералите и демократите за Европа…

… Тези задължения би трябвало да бъдат изпълнени и надлежно всички артисти, които от години играят в остарелия режим, сега са се организирали да попречат на тази промяна, която ще им отнеме позиции “, сподели той.

Всичко, на което сме очевидци, и което се случва у нас под всякаква скандална форма през последните седмици, е вследствие на решението на ГЕРБ да поддържат държавно управление на ПП–ДБ, счита експертът.

Според Кънев, разпределението на силите в Народното събрание е такова, че единственият избор за болшинство, способно да направи демократични промени, а не революционни е ГЕРБ–СДС и ПП–ДБ.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР