В специални капсули, напомнящи началото на COVID пандемията, бяха транспортирани

...
В специални капсули, напомнящи началото на COVID пандемията, бяха транспортирани
Коментари Харесай

Страховити снимки от Гърция ужасиха света! Това ли е началото на пандемия от маймунска шарка?

В специфични капсули, напомнящи началото на Коронавирус пандемията, бяха превозени от остров Кефалоня за Атина нощес 29-годишният мъж, който е посочил признаци на едра шарка, както спътничката му.
В събота вечерта C-130 на гръцките Военновъздушни сили кацна на летището на Кефалония, с цел да вземе двойката туристи, които бяха диагностицирани със признаци, напомнящи едра шарка.
Медицинският личен състав, беше в специфични униформи и одобри двамата пациенти, които бяха сложени в стерилни транспортно-изолационни капсули EpiShuttle, които също по този начин пазят медицинския личен състав по време на превозването на заболелия.
Пациентът със признаци на едра шарка е от румънска народност, който неотдавна живее в Лондон. Той е дошъл от Лондон с приятелката си на отмора.
Двойката беше откарана в болница "Атикон ", прецизира "Труд ". Там те бяха признати от чиновниците на господин Циодрас, защото професорът стана началник на екипа от учени, които ще се занимават с първия случай на болестта, появило се в Гърция измежду туристи в Кефалоня.











Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР