В Специализираната болница за активно лечение на белодробни болести в

...
В Специализираната болница за активно лечение на белодробни болести в
Коментари Харесай

Безплатни прегледи ще се извършват в Белодробната болница в Троян

В Специализираната болница за интензивно лекуване на белодробни заболявания в Троян ще се правят безвъзмездни прегледи на пациенти с респираторни инфекции и белодробни болести , заяви шефът на лечебното заведение доктор Цветомила Дудевска.

Кампания „ Здраве за хората “ ще продължи до 23 декември , като прегледите ще се правят от лекари – експерти в приемния кабинет на болничното заведение, всеки работен ден от 08:00 до 16:00 часа, а в съботните дни от 09:00 до 13:00 часа.



Подобна акция организираме за пръв път. В желанието си и ние нещо да дадем преди коледните празници на хората, както от нашата община, по този начин и от цялата област, взехме решение на Медицински съвет да подарим това, което най-добре можем – здраве. Искаме да им предоставим омекотен достъп на всички, които мъчно стигат до профилирана здравна помощ “, сподели доктор Дудевска. 

По думите й „ Здраве за Коледа “ е прелестно обръщение , с което екипът на болничното заведение желае да пожелае на хората да бъдат здрави, а тези, които се нуждаят от поддръжка и възобновяване на своето здраве, да го получат при тях. 

„ Няма по-добър подарък от здравето “, добави доктор Цветомила Дудевска.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР