В София днес се прожектира филм, който нормализира и пропагандира

...
В София днес се прожектира филм, който нормализира и пропагандира
Коментари Харесай

Протест пред кино Одеон тази вечер срещу филм, пропагандиращ хомосексуални отношения между деца

В София през днешния ден се прожектира филм, който възстановява и пропагандира хомосексуалните връзки сред деца. Част е от акцията на София Прайд.

Описанието на кино лентата, копирано едно към едно, от събитието:

" Лео и Реми, двама тринайсетгодишни най-хубави другари, са прекарали всеки миг от лятото си дружно. В края на сезона новата образователна година носи със себе си нов набор от обществени проблеми, които слагат на тестване тяхната интимна, видимо неразрушима връзка. Завладяващият, запъхтян образен жанр потапя феновете във вълнуващия, прочувствено нерешителен свят на юношеството с покоряваща, опустошителна изясненост. Вторият филм на Лукас Донт е преобразяващ и паметен портрет на пресечната точка на другарството и любовта, идентичността и независимостта, разрушеното сърце и изцелението. "

Срещу това събитие тази вечер ще има митинг, от 20:00 пред кино " Одеон ". Множество жители са заслужено ядосани от опит да се възстановява и пропагандира педофилията. Пореден опит, тъй като, имайте поради, такива филми " София Прайд " прожектираше и предходната година. 

Нека който може да заповяда, а който не може: да се включи в огромното ни Шествие за Семейството след тъкмо 7 дни.

 

 

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР