В следващия си мач Пирин гостува на Локомотив Пловдивв отложена ...

В следващия си мач Пирин гостува на Локомотив Пловдивв отложена

Фийни: Уверени сме в нашите възможности

В следващия си мач Пирин гостува на Локомотив Пловдивв отсрочена среща от 3-ия кръг на efbet Лига.

Преди гостуването в Пловдив Пирин е в серия от четири публични мача без проваляне. След успеха против Ботев (Враца) в предишния кръг тимът заема 11-то място в класирането с авоар от 8 точки. Локомотив има същия авоар, като е 12-ти в подреждането, отстъпвайки по голова разлика. „ Смърфовете “ приключиха наедно 0:0 с Арда в предишния кръг.

„ Очаква ни сложен мач против мощен противник. Локомотив е класен тим, който разполага с качествени единици. В тима им има трима настоящи национални състезатели, което посочва какъв брой добре е гарантиран тимът им от кадрово естество.

Ние сме в една положителна серия от резултати и ще се опитаме да продължим с позитивните игри и освен това посещение. Уверени сме в нашите благоприятни условия. Надявам се, че ще продължим по възходящата. Трябва да бъдем доста деликатни, не би трябвало да позволяваме неточности, тъй като противникът ни знае по какъв начин да ги санкционира.

Светослав Дяков е със счупена скула на лицето. Предстои му интервенция. Надявам се, че интервенцията ще мине сполучливо. Пожелаваме му бързо възобновяване. Той е основен футболист за нашия тим и го чакаме скоро на линия “, съобщи пред формалния уебсайт на клуба мениджърът на Пирин Уорън Фийни.

Източник: gong.bg