В следващия си мач Пирин гостува на Локомотив Пловдив в

...
В следващия си мач Пирин гостува на Локомотив Пловдив в
Коментари Харесай

Фийни: Уверени сме в нашите възможности

В идващия си мач Пирин гостува на Локомотив Пловдив в отсрочена среща от 3-ия кръг на efbet Лига.

Преди гостуването в Пловдив Пирин е в серия от четири публични мача без проваляне. След успеха против Ботев (Враца) в предишния кръг отборът заема 11-то място в класирането с актив от 8 точки. Локомотив има същия актив, като е 12-ти в подреждането, отстъпвайки по голова разлика. „ Смърфовете “ приключиха наедно 0:0 с Арда в предишния кръг.

„ Очаква ни сложен мач против мощен противник. Локомотив е класен тим, който разполага с качествени единици. В отбора им има трима настоящи национални състезатели, което демонстрира какъв брой добре е гарантиран тимът им от кадрово естество.

Ние сме в една добра серия от резултати и ще се опитаме да продължим с позитивните игри и освен това посещение. Уверени сме в нашите благоприятни условия. Надявам се, че ще продължим по възходящата. Трябва да бъдем доста деликатни, не би трябвало да позволяваме неточности, тъй като противникът ни знае по какъв начин да ги санкционира.

Светослав Дяков е със счупена скула на лицето. Предстои му интервенция. Надявам се, че интервенцията ще мине сполучливо. Пожелаваме му бързо възобновяване. Той е основен футболист за нашия тим и го чакаме скоро на линия “, съобщи пред формалния уебсайт на клуба мениджърът на Пирин Уорън Фийни.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР