В следващия, 25-и филм за Джеймс Бонд, който носи работното

...
В следващия, 25-и филм за Джеймс Бонд, който носи работното
Коментари Харесай

Джеймс Бонд минава на електромобил

В идващия, 25-и филм за Джеймс Бонд, който носи работното заглавие Shatterhand, сътрудникът на английски секрети служби ще се придвижва с електрически автомобил. Както и преди, той ще бъде от марката Aston Martin, а точно -първият модел на марката на акумулатори - Rapide E.

Според режисьора на кино лентата - Кери Фукунаги, неговият екип към този момент работи непосредствено с Aston Martin, с цел да може в точния момент електрическият автомобил да бъде подготвен за фотосите. На колата се разпореждат големи упования, защото във кино-лентата ще има много впечатляващия преследвания и каскади.

Самият модел Rapide E е оборудван с 2 електромотора, които завъртат задните колела. Сумарната мощ на задвижващия елемент е 610 к.с. и 950 Нм въртящ миг. Батерията с потенциал 65 кВт/ч обезпечава пробег с едно зареждане до 322 км. Само за 40 минути при потребление на специфичен терминал с мощ 100 кВт, електрическият автомобил може да бъде зареден изцяло.

Ускорението от 0 до 100 км/ч лишава по-малко от 4 секунди, а оптималната скорост е 250 км/ч. Все още няма изясненост по кое време ще излезе кино лентата по екраните, само че Rapide E би трябвало да бъде на пазара през 2021 година

В последния филм за Бонд - " 007: Спектър ", основният воин караше Aston Martin DB10. Купето беше създадено особено за кино лентата, като от него са създадени единствено 10 бройки. Една от тях през 2016 година беше продадена за 2,4 млн. паунда.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР